![]() |
şizotipal kişilik bozuklugu:)) 1 hafta kadar once doktara(psikiyatri) gıtmıstım..teshıs:şizotıpal kısılık bozukluguymus:) ılaclar fıln yazdı..almadım bıle malum kımyasal bunyeye zararlı tedavı mı olurmus hıc ole:)) osho felsefesıyle ılgılenıorum su sıralar derken bı baktım ıste burdayım..bakalım gorcezz..herkeze slmm...benı de alın aranıza:) |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) Hoşgeldin, aramızaa sevincli |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) Aramıza hoşgeldin. Mutlu paylaşımlar dilerim...actionsmile |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) hoşgeldin mutlu ve güzel paylaşmlar.. |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) merhabalar hoş geldin aramıza. tez zamanda sağlıgına kavuşmanı diliyorum. sevgiyle kal. |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) öncelıklee merhaba ...ilaçlarınızı almamakla cok buyuk hata yapıyorsunuzz ..şizotipal kişilik bozukluguu tedavı edılmezse sonuçç cok kotuuu olurrr belli kişilik bozukluklarınıda beraberinde getiriirr ... siz şuan farkında olmasanızda sonucu kabul etmemenız bılee bir şizotipal belirtidirrr...inanaın bana ilaçların hiç bir zararı olmayacakkk buna yurekten inanmalısınızzzz....major depresif hallerrle ugrasamzsınızz! yoll yakınkenn hemen eczaneyee :) |
Cevap: şizotipal kişilik bozuklugu:)) Aramıza hoşgeldiniz, Yelda'nında söylediği gibi ilaçlarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor. O zaman doktora gitmiş olmanızın da hiç bir anlamı yok. İlaçları kimyasallar bünyeye zararlı diye almadığınızı da sanmıyorum. Direnç gösteriyorsunuz heralde ama bu sadece size zarar verir. İlaçlarınızı kullanırken de Osho felsefesi ile ve çok daha fazlasıyla ilgilenebilirsiniz. Geçmiş olsun şimdiden güzel haberlerinizi de okumayı isteriz. Sevgiyle kalın. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |