![]() |
hayatımdeğişecek... Selam. Ellisekiz yıldır yaşımın her evresinde elbetteki hayatım ,değişiklikler yaşadı. Ancak,şimdi durağan yaşamımda ki durgunluğu değiştirmek istiyorum :) Umarım bu isteğime ulaşabilirim... Bu umutla sitedeyim,sevgilerimle. |
Cevap: hayatımdeğişecek... hoşgeldin sefalar getrdin iyiki geldin..umutlarla dolu yolculuğunda kolay gelsin diyorum :) |
Cevap: hayatımdeğişecek... Hoşgeldiniz. Harikasınız superxy Burada olmanızdan çok büyük mutluluk duydum. :zpzp: İyi ki geldiniz. İyiki burdasınız. Umarım bizlerde deneyimlerinizden faydalanırız. Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Cevap: hayatımdeğişecek... Hoşgeldin, istediğin herşeye kavuşmanı diliyorum. |
Cevap: hayatımdeğişecek... hoşgeldiniz... |
Cevap: hayatımdeğişecek... DEğerli büyüğümüz hoşgeldiniz, bizimle hayat tecrübelerinizi paylaşmanızı dileriz. |
Cevap: hayatımdeğişecek... Hosgeldiniz .Hep birlikte asacagiz .Hep birlikte mutlu paylasimlar |
Cevap: hayatımdeğişecek... tek bir başarı vardır.o da istediğiniz şekilde yaşamaktır. hoşgeldiniz. |
Cevap: hayatımdeğişecek... Merhabalar. Aramıza hoşgeldiniz.actionsmile Yediden yetmişe, bu değişim ve gelişim merakı ve azmi beni çok mutlu ediyor. Bizim de sizden öğreneceğimiz şeyler mutlaka vardır. Tecrübelerle dolu yaşamınızdan biz de faydalanmak isteriz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Telkrar hoşgeldiniz...superxy |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:10 AM. |