![]() |
Kucak dolusu Merhaba; blissyHerkese öncelikle sağlıklı mutlu ve çok çok umutlu günler dilerim. Nazlı ben işsizlikten bunalmış olmak istediği değilde mecbur olduğu gibi yaşayan biriyim. Farklı konular farklı hayatlar okumak, dinlemek biraz olsun insanı kendi durumdan uzaklaştırıp farklı şeyler düşünmeye itiyor.. . Umarım burda iyi vakit geçiririm. Herkese kucak dolusu sevgiler.... |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; Kişiler her zaman dilediği gibi değil senin şu an içinde bulunduğun durumda mecburen yaşamak zorunda kalırlar. Bu sana özel bir durum değil, iş aramayı bırakma pes etme bir kapıyı kırk kez değil, 40 kapıyı birer kez çalmayı dene. Şu an kafanı toplaman hayatın yeni yollarını çizebilecek zamanın var. Düşünüp en doğrusunu kendin bulacaksın. Ancak düşündüklerini hayata geçirmekte erteleme yapıyorsan, düşüncenin en güzeli de olsa hiç bir işe yaramaz. Ben konuyu çok açık belirtmediğin için ancak genel çerçevede anlattım. Selamlar. |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; Alıntı:
|
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; Hoşgeldin.Olumlu düşünceye ve hayatına uygulamaya adım atmış bulunuyorsun;) Sıkı sarıl ;) |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; hoşgeldin actionsmile iyiki geldinnblissy |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; hoş geldiniz mutlu paylaşımlar diliyorummmmmy789 |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; telkinlerle yetinmeyip forumun tamamından faydalanmanı öneririm hoşgeldin s456music45 |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; Herkese Teşekkür ederim.. Okuduklarımla burda insanların beni ve yazdıklarımı önemsemesi benim için büyük bir mutluluk çok teşekkür ederimmmmmm ..... |
Cevap: Kucak dolusu Merhaba; hoşgeldin nazlı...actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:53 AM. |