![]() |
SeLamLar :)) Ben Buraya Niye Üye OLdum.. Hayatım Mı Değişcek Şimdi ? O Kadar Sorun , Dert , Sıkıntı , Üzüntü . . . BunLarı Unutup Yeni Bi Hayata Mı BaşLıcam !! Hayatım NasıL Değişcek Ki ? Ama İstiyorum Ki Değişmesini Üye OLdum HeraLdii.. Bu Kadar Şeye Rağmen FazLa ÜmitLiyim. . . 8977 Bu Arada Herkeseeee SeLammmm :)) GönüL Ben İzmirden actionsmile |
Cevap: SeLamLar :)) İzmir güzeldir actionsmile hoşgeldin, gönül t678 |
Cevap: SeLamLar :)) hoşgeldin yepyeni bi hayat seni bekliyor bundan emin olcilgin897 |
Cevap: SeLamLar :)) Evet İzmirim GüzeLdir :) HoşbuLdum Spestnaz :) Yepyeni Bi Hayatt Mıı ?? İnansam Mı Buna :) 18 Yaşındayım Daha.. Ve Bu Yaşıma Kadar Hiç GüLmedim Umarm Bu Hayatta GüLebiLirim :) |
Cevap: SeLamLar :)) Hoşgeldin gönül... Umudumuzu kaybetmeyeceğiz ve herşey çok güzel olacak. :) |
Cevap: SeLamLar :)) Hoşgeldin Gönül :) Bende senin gibiyim henüz yeni üyeyim ve 18 yaşındayım ve senin dile getirdiklerini bende düşündüm baya Ve burda güzel sonuçları gördükçe daha fazla umutlandım herkes yapıyorsa ben neden yapamıyayım..Sabrettim bekliyorum ve seninde beklemeni temenni ediyorum Unutma üzüldüğün kadar mutluda olucaksın muhakkak :) İyi günler.. |
Cevap: SeLamLar :)) Gönülcüm hoş geldin aramıza actionsmile Emin misin bu yaşına kadar hiç gülmediğine y789 Bak bakalım sadece bu sayfada kaç kere gülmüşsün girlhaha Sevgiler sapkal89 |
Cevap: SeLamLar :)) merhabalar ben de izmirden valla ben buranın bağımlısı oldum bile:)) |
Cevap: SeLamLar :)) hoş geldin gönül hep gülmen dileğiyle |
Cevap: SeLamLar :)) 956k956k sende hoşgeldin aramıza çok mutlu oluorum yeni üyeler gelince 8977 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:52 AM. |