![]() |
Selam beni hatırladınız mı ? hatırlamazsınız tabi ki siteyi daha yeni keşfettim.y789 telkinleri hemen dinlemeye başladım hepiniz çok iyi insanlarsınız eminim.blissy seviyorum sizleri şey diyecektim acaba haftasonu işiniz yoksa..y789 |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? Alıntı:
|
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? Aramıza hoş geldin appetite for destruction Eminim sende bir meleksin bende seni şimdiden çok sevdim ve burada olduğun için çok mutluyum Enerjin çok güzel :D Mutlu paylaşımlar |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? hoşbuldum herkesi mi böyle karşılıyorsunuz yoksa ben müthiş biriyim diye mi böyle yaptınız anlayamadım. y789 mizah bölümüne de davet edildim acaba ne giysem.girlhaha |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? Alıntı:
|
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? o kostümü giyersem komik duruma düşerim ama. khkh56 |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? hoşgeldin amigoo actionsmile http://www.cartype.com/pics/362/smal...y_gonzales.jpg |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? Ben hatırlamadım. Çünkü ben daha yeniyim burada. |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? hoş geldinizsevincli mutlu paylaşımlar diliyorum.y789 |
Cevap: Selam beni hatırladınız mı ? Sen daha hoş geldin o zaman girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:31 PM. |