![]() |
sevgilerle... merhaba ben geldimmm...bana da yardımcı olurmusunuz...bugünlerde çok mutsuzum. |
Cevap: sevgilerle... merhabalarr blissy emin oll mutluluk çokk yakınlarda bi'yerlerde sevincli ama inanman lazımm art56art56 |
Cevap: sevgilerle... insanları huzursuz eden şeyler olaylar değil olaylara nasıl baktığındır bakış açını değiştirirsen muzsuzum lafını ve düşüncesini hayatından kolaylıkla çıkarabilirsin en büyük yardımcın kendinsin unutma super hoşgeldin vitamin61 mutlu paylaşımlar sapkal89 |
Cevap: sevgilerle... nasıl bi hayal kurayım. gözümde canlandıramıyorum onu:D |
Cevap: sevgilerle... o dediğin 'O' ise ben onu kastetmedimm |
Cevap: sevgilerle... Alıntı:
|
Cevap: sevgilerle... Merhaba vitamin61 .Mutlu olman icin bir sebebin var artik .956kPaylasimlarini cani gonulden,kalbinden dinlemeye hazir o kadar insan varki sitede ,uyelerden calisanlarina kadar hepsi birer melek O0 site ayni zamanda insanin kendini bulmasina ve tanimasina ciddi anlamda vesile oluyor.Ben yeni geldigimde google da her gun konular okurdum insani neler mutlu eder diye ,bulamazdim ama burada buldum .Dinlenilmek ciddiye alinmak,saygi almak beni mutlu ediyor ve sende bugunden itibaren mutlu olacaksin eminim.Telkinlere hemen basla bence .Mutluluk smil56kendiliginden sessizce yerlesecek ve sen cok sasiracaksin bu nasil oldu diye.Sucluluk+ego telkinlerinden baslamalisin .Mutluluk cok yakinda sedece onu gormene yardimci olmak icin bu telkinler yapilmis |
Cevap: sevgilerle... canım benim öncelikle hoş geldin.sevinclimutlu paylaşımlar diliyorum.mutluluğu uzakta arama sana okadar yakınki kalbinde saklı.sen onu farkettiğinde o bütün ihtişamıyla hayatına akacaktır.sevgilerle mutlu kaly789 |
Cevap: sevgilerle... hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. sapkal89 |
Cevap: sevgilerle... hoşbulduk. hepinizi canı gönülden kucaklıyor ve teşekkür ediyorum... |
Cevap: sevgilerle... Hoşgeldin aramızaaactionsmile Mutlu paylaşımlar dilerim..... |
Cevap: sevgilerle... merhaba hoşgeldiniz mutluluğunuz daim olsun.sevgiyle kalın... cansın...actionsmile |
Cevap: sevgilerle... hoş geldiniz hoşça olun.... |
Cevap: sevgilerle... mutsuz olmanıza neden olan sorununuz ne ?mutlaka küçükte olsa bir sorun vardır sizi mutsuz eden şey belkide daha sonra mutluluğunuzun anahtarı olacaktır ?:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM. |