![]() |
hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... merhabalar... ilk olarak, bu siteyi hazırlayan, emeği geçen herkese ve hayatıma dahil olmanızı sağlayan canım düşlemselime sonsuz teşekkürler... 2-3 haftadır sizlerleyim... üyelik şartı gözetmeksizin insanların hayatlarını değiştirip gelişmesini sağlayan tadire şayan paylaşımlarınıza kayıtsız kalamadım...ego ve suçluluk telkinlerinizi dinliyorum...mind masterıma isobell'in çevirdiği olumlamaları kaydettim...şimdiden çok faydasını gördüm...aranızda olmak ve aynı yolda yürümek ayrıcalıklı bi mutluluk...emeğinize sağlık...kiss3 |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... merhabalarr actionsmile nick iniz güzelmişş hoş geldinizz blissy |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... merhabalar, mutlu paylaşımlar dilerim. mutluluk gölgeniz olsun. |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... Merhabalar; Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Hayatınızda açtığınız beyaz sayfanın hep güzelliklerle,mutlulukla dolması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... hoş geldinizsevincli mutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... Hoşgeldiniz, safalar getirdiniz sevincli Bu forumda bilgi bombardımanına uğramaya hazır olun..y789 Sevgiler actionsmile |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... bundan sonraki adımlar için yardımlarınıza çok ihtiyacım var... özel msj falan atıyorum ama daha cvbını nasıl okuyacağımı bile bilmiyorum:) ne diimki kendime:)) |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... aramıza hoşgeldiniz herşey istediğiniz gibi gerçekleşsin... |
Cevap: hayatıma beyaz bi sayfa açıyorum sizlerle... hoş geldiniz |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 AM. |