![]() |
sıcacık bir merhaba... hayatımı değiştirmeye karar vermiştim ki hayatını değiştir sitesiyle tanıştım...çok renkli bir dünyaya ayak bastım sankii tam üzerine bastım galiba... çok sevdimm ilk görüşte... ömür boyu benimlee olacakk ben için değişim şart...benimle olacağına inandığım hayatım değişti sitesine ve üyelerine sıcacık bir merhaba.. arayı soğutmayalım nedersiniz.s456k8908956k |
Cevap: sıcacık bir merhaba... hoşgeldin!!!! iyiki geldin... mutlu paylşımlar diliyorumttli3 |
Cevap: sıcacık bir merhaba... hayatını değiştir sitesindeki herkese sıcacık bir merhaba gönderiyorum... |
Cevap: sıcacık bir merhaba... Alıntı:
|
Cevap: sıcacık bir merhaba... HOŞ GELDİNİZ, KOCAMAN SEVGİLER GETİRDİNİZ GÜZEL İNSANLAR. MUTLU PAYLAŞIMLAR DİLERİM. SEVGİYLE KALINIZ. |
Cevap: sıcacık bir merhaba... hoş geldiniz.sevincli mutlu paylaşımlar dilerim happy6 |
Cevap: sıcacık bir merhaba... hoş geldiniz. mutluluklar hep sizinle değer kazansın. . |
Cevap: sıcacık bir merhaba... vien1 sevgi ve mutluluk gölgeniz olsun... cansın... |
Cevap: sıcacık bir merhaba... Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Arayı soğutmayız gerekirse ateş yakarız merak etmeyin :)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:58 PM. |