![]() |
Bende Hayata evet demek istiyorum hy789Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim sizlere sormak istedim nerden başlamalıyım ben kendimden çok karşıdaki insanların duygularına göre hareket eden kırmamak için hayır demesini bilmeyen biriyim bu beni çok yıprattı artık yeter demek istiyorum birazda kendi duygularımı egomu düşünmek istiyorum nerden başlasam yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ilginizehy789 |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum Aynı benim gibi :))) karşımdakini üzmemek için hep kendimden ödün veriyorum ..Allah bana öyle sabır vermişki birde öyle bir anlayış taş olsa çatlar :))) Yada yerimde kimse olsa kimseyi bu kadar çekmez |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum bende öyle ydim buraya takılmaya başladıktan sonra hayatım değişti blissy insan kendi değerinin farkına varıyor en basitinden kendi mesajına teşekkür etmeyi kendinden başka kimsenin (yine kendin için) değerli olmadığını öğreniyorsun. çoğumuzun derdi zaten kendimizi değersiz olarak görmemiz actionsmile hele şekerr gibi insanlardan değer görmek, onlarla tanışmakk, konuşmak, ne bileyim çoooooookk güzel. sizleri seven birilerinin varlığı bi kere mutlu ediyor insanı. . blissy bu arada hoş geldinizzy789 iyiki geldiniz actionsmile |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum nerden başlayacaksınız başkalarını üzmemek için evet demeniz sizi ne kadar üzüyor?önce bu soruya cevap verin canınız yanıyor değil mi keşke hayır deseydim diyorsunuz ama bunun için tek yapmanız gereken hayır sözcüğünü benimsemeniz gerçekten istemediğiniz birşeye hayır diyin birşey kaybetmezsiniz insanların saygısınız kazanırsınız aksine çünkü insanlar sizin herşeye evet dediğinizi bildiği için bir süre sonra bunu kullanmaya başlayacaktır kendi yararlarına ama hayır derseniz kendi kazanacaklarınızı düşünün 1.kendinize güveniniz artacak2.istemediğiniz şeylere hayır dediğiniz için artık buna kafa yormayacaksınız3.eskisinden daha huzurlu olacaksınız benim aklıma gelen 3 tane neden var hayır demek için bir yerden başlamak lazım yarın hayır sözcüğünü hayatınıza sokun ilk hayır yanıtınız için kendinizi ödüllendirin :)en sevdiğiniz ne varsa onu hediye edin kendinize ve sitedeki ego telkinlerini dinlemeye başlayın ne gibi değişikler olacak goreceksiniz siz herkesten değerlisniz herkesin hayır deme hakkı varsa bu hayatta sizinde istemediğiniz şeylere kocaman bir hayır deme hakkınız var iyilik melekeleri ve kocaman hayır cavapları sizinle olsun sevgiyle kalın:) |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum Merhabalar hayat ve yaşamak; Yanımıza hoşgeldniz öncelikle.. Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinleri ile başlayabilirsiniz..Bunlar ilk etapta dinlenmesi gereken telkinler..Ayrıca mutluluk telkinini de ekleyebilirsiniz.. http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar http://www.hayatimdegisti.com/Mutluluk.rar Bir hafta ya da 10 gün süreyle toplamda 80 saatlik bir dinlemeden sonra kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini de listenize ekleyebilirsiniz.. Bu telkinlerin etkilerini gördükçe,kendinize güveninizin arttığını,gerektiğinde "hayır" demeyi,geçmişteki olumsuzluklarınızdan arındığınızı hissedeceksiniz.. Rehber bölümünü incelemenizi öneririm.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ru-sormayiniz/ Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum him mutluluk telkini gormemişim ben nedenki hemen indiriyorum sonunda mutluluktan taşacam:) |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum Hoşgeldiniz, iyi ki burdasınız ... |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum hoş geldinizsevinclimutlu paylaşımlar diliyorumy789 |
Cevap: Bende Hayata evet demek istiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |