![]() |
Herkese Merhaba Merhaba Arkadaşlar Ben Kocaeli'den Hasan ERAYDIN. Aranızda olmaktan mutuluk duyarım. Sakarya Üniversitesi'nde MBA-İşletme yüksek lisans yapmaktayım. Tez konum "NLP eğitimleri duygusal zekâyı artırır mı?". Literatürde böyle bir araştırmaya rastlanmadı, bu ilk olacak. 33 soruluk bir anketi iki defa uyguluyoruz ( eğitimden önce gösterilen davranışlar/eğitimden sonra gösterilen davranışlar ). Sorular çok kolay arkadaşlar 5 dakikada biter. Lütfen yardımcı olunuz... Yardımcı olmak isteyen, NLP eğitimi almış arkadaşlar duygusal zekâ testi için hasaneraydin@gmail.com adresine bir mail atsınlar, aynı gün gönderirim. 25 Aralık 2009 son teslim tarihi...terli345 Yardımlarınız için teşekkür ederim. actionsmile Saygılarımla Hasan ERAYDIN |
Cevap: Herkese Merhaba aramıza hoşgeldin tabiki hepimiz seve seve yardımcı oluruz:) |
Cevap: Herkese Merhaba Merhabalar Yanımıza hoşgediniz.. Anketinize katılmak için NLP eğitimi almış olmak şart mı acaba?..Değilse yardımcı olmak isterim.. Mutlu paylaşımlar diliyorum..actionsmile |
Cevap: Herkese Merhaba aramıza hoş geldiniz, sevgiyle selamlıyorum sizi. doğru yerdesin arkadaşım, en kısa zamanda eğitimini almıs arkadaşlarımız yardımınıza kosacaklardır. |
Cevap: Herkese Merhaba Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Evet yeni bir hayat... NLP eğitimi almış olması gerekiyor. Mutlu paylaşımlar... Paylaşım mutluluk demek zaten. Olumlu mesajlar beni mutlu etti mesela art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:05 AM. |