![]() |
biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. y789y789merhabalar arkadaşlar bende burdayım hiç bir yere gitmeye niyetim yok sevincliçok sevdim işte bile sayfa sürekli açık kendimi geliştirecek yeni konu açılır falan kaçırmıyayım diye8977897789773 gündür kesintisiz burdayım iş olmasa gecede yatmayacamk8908tüm gün siteyi dolanıyorumblissyblissyiş okul birde site oldu süper yoğunum çok mutluyumsapkal89bu arada gelir gelmez bana buranın sıcaklığını hissettirdiğiniz ve hiç bir sorumu yanıtsız bırakmadığınız için teşekkürlersapkal89çok mutlu:)artık burda olduğu için extra çok mutluk8908happy6 |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. her daim mutlu kalmanızı dilerim, Çok Mutlu:). nick name nizde ayrıca pozitif enerji veriyor. |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. ayy ne güzel bir dilek saol genco çok teşekkürler:) |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. nickiniz gibi hep mutlu olun.hoşgeldiniz mutluluk getirdiniz sitemize...sevgiler... |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. teşşekürler sizleri mutluluğu ve huzuru bana yansıdı:) |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. canım benim hoş geldinsevincli güzel keyifli mutlu paylaşımlar diliyorumvien1 |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. siteyi incelmeyi bırakabilsem paylaşımlara başlıyacam ama o kadar güzel şeyler var ki siteyi incelemekten fırsat bulamıyorum konu açmaya bir hafta sonra başlıyacam paylaşımlarıma :)(birde çok meraklı olduğum için herşeyi okumak istiyorum arakadaşların dalga konusu oldum ekrana yapışıp kalacaksın diyorlar):) |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: biraz geç oldu ama:)bende burdayım artık.. Daha once tanismistik cekim yasasi ile ilgili cevabina tekrar tesekkur .Iyiki geldin .Hosgeldin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:37 PM. |