| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım domates:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 28
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() Teşekkür ederim. ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Guest
| ![]() Öncelikle aramıza hoşgeldin sevgili yu rın. Sana diyeceğim tek şey yüz kızarmanı dert etmemen. çünkü yüz kızarması vücudun bazı konularda verdiği doğal bir tepkidir ve herkeste olabilir. Örneğin ben insanlar arasında görüşlerimi paylaşmaktan asla çekinmem herşeyi herkesle konuşabilirim. Fakat konuşurken konuştuğum tanımadığım birisiyse kızarırım. yada bir sunum yapmam gerekiyorsa topluluğa ya da bir gruba herhangi birşey anlatmam gerekiyorsa bunu dört dörtlük ve en mükemmel biçimde yaparım fakat bunu yaparken yüzümün pancar gibi olmasını engelleyemem. dinleyiciler hep demiştir bana vaay be harikaydın performansın süperdi fakat pancar gibi kızardın diye fakat bu söylediklerinin yanında kızarmam benim için etkisiz kalmıştır.hatta kızarmanın yanında bünye terlemeyede yol açar. örneğin benim ellerim o anlar çok terler. senin ellerin terlemiyorsa kızarmanın yanında başka problemlerinde yoksa şanslısın bile. o yüzden fazla kafana takma. sevgilerimle :))) |
![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 1,124
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() şimdi çıkıcam yazılarınızı okumak istedigimden sayfayı kaybetmiyim diye yazıyorum.görüşmek üzere
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | ||
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() canım benim hoşgeldin aramıza güzel bebeğinle beraber bir ömür boyu mutlu ol inşallah sorununla ilgili konuşayım birazda aynı problemi bende yaşıyordum insanlarla konuşurken çok kızarıyordum ve ateş fışkırıyodu vücudumdan beyaz tenli olduğum için çok rahatsız edici oluyordu ve sırf kızardığım için yeni tanımadığım insanların olduğu ortamlara girmekten çekiniyordum. Foruma üye olduktan sonra telkinlerin etkisiyle olduğuna inandığım sebepsiz bir güven geldi sanırım bu durum kendiliğinden ortadan kalktı ve hiç endişelenmiyorum kalabalık ortamlara çok rahat girip ayak uydurabiliyorum. senin kızarma problemininde sadece utandığın zaman olmadığını sinirlendiğin toplum önünde konuştuğun ve ilk kez tanıştığın insanlarla konuşurken olduğunu da düşünüyorum. Forum içerisinde yüz kızarması telkini var ücretli telkinler arasında istersen onu alabilirsin. Ama ben yüz kızarma telkinini dinlemeden bunu başardım. Dolayısıyla seninde ego ve suçluluk telkinlerini dinleyerek bu problemini yenebileceğini düşünüyorum. Ego güven ve suçluluk telkinlerini düzenli olarak dinledikten sonra sonuçlarını paylaşırsan sevinirim. Eğer sorununun çözümü için yeterli olmazsa ki ben hala yeterli olacağını düşünüyorum. Alternatif olarak yüz kızarması telkinini temin edebilirsin. Her yeni günün birbirinden güzel mutluluklar getirmesi dileklerimle, Sevgiler.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Guest
| ![]() [quote=yu_rin;573212]Hoşbulduk...ayrıca güzel açıklaman için çok teşekkür ederim.Seni tebrik ediyorum bu sorunu hiç dert etmediğin için.Ben çokmu büyüttüm beynimde bilmiyorum ama yaşadıklarımın bir neticesi sanırım.Ellerin titremesi ne kelime benimki en ileri boyutudur bu sorunun ![]() ![]() Hiç kafana takma. dediğim gibi bunu biraz sen gözünde büyütmüşsün. her insan karşındakine hitap ederken bu bir bireyde olsa bir toplulukta olsa fark etmez. mutlaka heyecanlanır yanlış bir şey yapmaktan korkar başına o an bir kaza geleceğinden korkar. korkuları vardır ve bunları dışa yansıtırda yansıtmayabilirde yansıtırsa kızarır terler hatta bazıla istifra bile eder(şahit oldum)bazılarıda içine atar ve bu stres olarak dönüp vücuda zarar verir. o yüzden sana tavsiyem bunu kafana takmaman. kusursuz insan yoktur! |
![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
285 Mesajinıza toplam 1,362 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. | |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) | |
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
şunu da söylemek isterim siz yine evlisiniz bu da bi cesaret,ben buna cesaret edemiyorum,dügün dernek farklı bi aile vs,bunları düşünemiyorum,öyle bi durum olsa rezil olabilirim insanlara ailelere karsı bu nasıl güvensiz bi insan demelerine karsı.siz bunu aşabilmişmissiniz bence. istediginiz gibi bi hayat yaşamanızı dilerim.sevgiler.
__________________ 15 mart 2013:bugünden itibaren evliliğim öncesine göre yerine oturdu,herşey muhteşem,hayat çok güzel,hayatı seviyorum,artık kendimden çok fazla eminim. | |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() Ayrıca iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.aynen senin içinde geçerli olsun.sevgiler.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
![]() | ![]() [quote=maviş.cadı;573243] Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım domates:( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Valla merak ettim bir insanı en iyi ifade eden kelime nasıl olur da bir sebze adı olabilir ki? Aklıma Züğürt Ağa'da Şener Şen'in arabayla domates satarken utanarak kısık bir sesle "domateess" diye seslenmesi de gelmedi ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi