![]() |
Sanırım bende değişiyorum :) Bu site ile 3 hafta önce tanıştım ve tanışır tanışmaz telkinleri dinlemeye başladım.3 hafta günde ortalama 8 saat dinledim ve şu anda yavaş yavaş değiştimi hissediyorum mesala ben tanımadıklarıma telefonla konuşamazdım, çekingendim, bankaların falan müşteri hizmetlerini arayamazdım ama şimdi öle değilim :) artık arayabiliyorum. Alışveriş yaparken sıkılır, başkalarından rahatsız olurdum bunlarıda yavaş yavaş atlatıyorum galiba :) Daha yolun başında olmama rağmen değişim başladı bende. Sitede emeği geçen herkese teşekkürler... |
Cevap: Sanırım bende değişiyorum :) Mesajımı kimse okumamış galiba :( |
Cevap: Sanırım bende değişiyorum :) Merhabalar :) Hoşgeldiniz yanımıza. Değişimleriniz çok mutluluk verici, daim olmasını dilerim. Sevgiler. |
Cevap: Sanırım bende değişiyorum :) Değişimlerinizin ve farkındalıklarınızın artmasını diliyorum.Aramıza hoşgeldin Murat. |
Cevap: Sanırım bende değişiyorum :) Hoş geldiniz paylaşımınız için teşekkürler.Özellikle telefonla konuşma göz teması gibi konularda telkinlerin etkileri yüksektir ve kalıcıdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:40 PM. |