Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   mutsuzum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/462252-mutsuzum.html)

gül güzeli9689 03-11-2009 04:58 PM

mutsuzum

arkadaşlar ben zor bir dönemden geçiyorum.çok iyi giden bir ilişkim vardı evlenicekken terkedildim.ve çok aşığım.kesinlikle sevgimi haketmeyen biri ama unutamıyorum.ceset gibi ortalarda dolaşıyorum.sürekli ağlıyorum ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.çok güzel bir işim var başarılıyım beni seven bir ailem ve iyi dostlarım var.ama girdiğim bunalımdan çıkamıyorum.burda bana önerebileceğiniz telkin müzikleri var mı?

dodotanya 03-11-2009 06:25 PM

Cevap: mutsuzum

Alıntı:

gül güzeli9689 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 569617)
arkadaşlar ben zor bir dönemden geçiyorum.çok iyi giden bir ilişkim vardı evlenicekken terkedildim.ve çok aşığım.kesinlikle sevgimi haketmeyen biri ama unutamıyorum.ceset gibi ortalarda dolaşıyorum.sürekli ağlıyorum ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.çok güzel bir işim var başarılıyım beni seven bir ailem ve iyi dostlarım var.ama girdiğim bunalımdan çıkamıyorum.burda bana önerebileceğiniz telkin müzikleri var mı?

gül güzeli zor bir soru sormuşsun cidden o yüzden kimse cvp yazmamış sanırım :D...dünyada çözülemeycek tek şeyn aşk olduğuna inanıyorum zaten. bende buna benzer bir olay yaşadım değmediğini bile bile üzülüyosun çok iyi anlıyorum seni telkinleri önerildiği şekilde dinledim ben suçluluk egoyla başladım...ama bişeyi farkettim önce sen istemelisin onu unutmayı yoksa telkinler işe yaramaz. ben hala zorluyorum kendimi mutlu olmak için.geçmişi silmeden bunu başarmak çok zor. belki iyi tavsiyeleri olan biri sesimizi duyar :)

gokcee 06-11-2009 06:12 PM

canım bunun bir tek ilacı var.pda zaman ve yeni bir aşk.başkada yolu yok..

olsun 06-11-2009 08:36 PM

U-MUT-SUZ-SUN :)
Ben farklı bir açıdan yaklaşmayı önereceğim :)

U-NUT-MAK : U-MUT-SUZ

Bir şeyleri unut demek - yok say demek- hiç yaşanmamış say demek : hiç yaşamamış olmak demek :)

Halbuki biz bu dünyaya HER HALİYLE DOLU DOLU YAŞAMAK için geliyoruz :)
Yaşadıklarımız -tüm heyecan (mutluluk ve üzüntüler)-bizim hayatımızın RİTMİDİR.Tıpkı kalbimizin ritmi gibi.İniş ve çıkışlar yaşıyor olduğumuzu kanıtlar :)

Enerji (hareket) git-gel lerden oluşur.Bu git-gel enerjisi ya İLERİ-GERİ (yatay hareket) ya da İNİŞ-ÇIKIŞ (Dikey hareket) olarak kendini gösterir.

Yatay hareketler tekrarları oluşturur.Tek DÜZLEMde hareket eder.Kısır DÖNGÜ oluşturur.

Dikey hareket ise çoklu DÜZLEMLERle iletişimi sağlar.Döngüden ÇIKIŞ ve FARKLI GÖZLEM ,GENİŞ AÇI BAKIŞ sağlar.

Perspektifi genişletip yaşamımıza daha büyük bir tablodan bakabilmek :)

Bu yüzden benim tavsiyem HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ HATIRLAMAYA ÇALIŞARAK GÖRMEDİĞİNİZ VEYA GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ TÜM ŞEYLERİ BİR BİR HATIRLAMANIZ. TÜM DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ VE KENDİNİZE OLAN SAMİMİYETİNİZLE GÖZDEN KAÇMIŞ OLAN HERŞEYİ AYRINTISINA KADAR HATIRLAMAK.

Bunları bir bir ACISI-TATLISIYLA yazıya dökün :) Yazdıkça yaşantınızın bu bölümü netleşmeye ve gerçek haliyle (yalansız-kandırmacasız) dökülmeye başlayacak.

Sonra bu yazdıklarınızı yüksek sesle okuyun (belki ayna karşısında KENDİ-KENDİNİZE okuyun)

Size sizden daha yakın kimse olamaz .Size sizden daha dürüst ve doğru kimse olamaz.

BAŞKALARINI KANDIRABİLİRSİNİZ AMA KENDİNİZİ ASLA .Okuduklarınız duygu oluşturacaktır ve bu duygular size yazdıklarınızın

doğruluğunu veya yanlı-şlığını (objektif veya sübjektif) bildirecektir.

Işıldayan Safir 07-11-2009 01:00 AM

mutluluk telkinini ve depresyon telkinini dinlemeni tavsiye ederim ayrıca ego güven güçlendirici telkinide senin için yararlı olucaktır üzülme diyemicem ama olaya iyi tarafından bakmayı dene canım evlendikten sonra böyle bir şey yaşasaydın daha çok yıpranırdın akı karayı erken farketmiş olmanın senin için daha hayırlı olacağını düşünüyorum ve tatlım beraber olmak istediğin seni gerçekten mutlu edeceğine inandığın karakterdeki erkeği çizdikten sonra isteğini evrene göndermeni tavsiye ederim emin ol en güzel cevabı alıcaksın her şey gönlünce olsun gerçekten seni sevecek ve seninde bir ömür boyu seveceğin insanı bulmana niyet ediyorum.sevgiler

alfred01 07-11-2009 01:50 AM

merabalar arkadaşım sana bu işin telkinle alakası yok sana güçlü olmanı kendini harab etmemeni tavsiye ediyorum aşkın gözü kördür derler senin sevgine layık olmayan biri için kendini harab etme derim hayat her şeye rağmen yaşamaya deger arkadaşım

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM.