Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   tanışma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/454162-tanisma.html)

elifa 24-10-2009 08:49 PM

tanışma
 
merhaba
internette dolaşırken tesadüfen bu siteye girdim ,kuantum düşünceyi araştırıyordu telkinler ilgimi çekti denemek istiyorum.bu tür konulara biraz meraklıyım.

MuminOKAN 24-10-2009 09:43 PM

Cevap: tanışma
 
hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum
sapkal89

rain_man 25-10-2009 09:45 PM

Cevap: tanışma
 
hoşgeldiniz memnuniyet garrantisi veriyoruz...

Sultan 26-10-2009 10:30 PM

Cevap: tanışma
 
hoş geldiniz güzel paylaşımlar diliyorum

elifa 30-10-2009 06:54 PM

Cevap: tanışma
 
teşekkür ederim hoşbulduk.siteyle yeni tanıştım vakit buldukça takipetmeye çalışıyorum.hatta bütün vaktimi forum yazılarını okuyarak geçiriyorum.daha önce bir siteye uye olup forumda yazmamıştım çok acemiyim oyüzden bukadar geç cevap yazabildim kusurabakmayın.yazamasamda sizleri takipetmeye çalışıyorum.tekrar tesekkürler

zambak06 31-10-2009 11:05 AM

Cevap: tanışma
 
merhabalar. geçen hafta bir NLP seminerine katıldım. kendimi denetlemeyi öğrenmek için. (kilo kontrolu. 10 kilo fazlam var. 62 kiloyum.155 boyundayım.)4 saat sürünce insan daha farklı şeyler bekliyor. neyse bekletimin altında bilgiler öğrendim. bilinçaltı ile ilgili birkaç cümlesi kafama takıldı. internetten hipnoz ilgili araştırmalar yaptım. en son bu siteye takıldım. kaldım. çok güzelmiş. ilk başta bayağı tereddütlü idim. madem bu kadar etkili neden hiç bir yerde duymuyoruz. hem uygulanması bu kadar kolay ve bedava bir yöntemi insanlar neden kullanmıyor.

dünden itibaren zinde uyunma, ego ve suçluluk u dinliyorum. nedendir bilmem sağlıklı bir şekilde bir türlü uyuyamadım (belki heyecandan). ama sabah erken kalktım. umarım herşey iyi olur. en büyük korkum işe yaramazsa artık dibe vuracağım. kendimi iradesiz hissedeceğim. bir umudum var dı. onu da kaybetmek istemiyorum. ne olur bu sefer olsun.

nurunkalemi 31-10-2009 11:34 AM

Cevap: tanışma
 
y789slm ben nur bu siteye yeni üye oldum ve telkinlerin ilkini dinliyorum şuan ve dinlendirici teşekkürlerderty

kumsal1980 31-10-2009 11:38 AM

Cevap: tanışma
 
Telkinleri dinlerken sabırlı olman lazım.geçici başağrısı yapıyo.sana önerim gece uyurken dinle.bırakma.sadece telkinleri dinlemekle kalma sürekli bişeyler kat kendine hayırlısı olur umurım senin için :)))

susesi 03-11-2009 04:39 PM

Cevap: tanışma
 
Öncelikle sitenizi çok beğendim.Meditasyon gibi geldi. Umarım sorunlarımızı da aşarız.

nursema 26-11-2009 09:07 PM

Cevap: tanışma
 
şimdi ne yapıcam ...bilmiyorum...herkese merhaba


WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.