Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   merhaba aydınlanmış yüzler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/4079-merhaba-aydinlanmis-yuzler.html)

cokacelemvar 30-01-2008 10:21 PM

merhaba aydınlanmış yüzler

inanın burda beni çok mutlu etti.burası harika.sanırım hepimiz çok derin duygulara sahip insanlarız ki burdayız.sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak.izmirden kucak dolusu sevgiler... ttli3

cicek1973 31-01-2008 12:54 AM

Ynt: merhaba aydınlanmış yüzler

Selam

Aramıza hoşgeldin.Seninde güzel paylaşımlarını bekliyoruz.Burada güzel dostluklar kuracaksın güzel insanlarla tanışacaksın.Ben pazar günü yüreği çok güzel insanlarla tanıştım.Senide aramızda görmekten mutluluk duyarız.Herşey gönlünce olsun kiss3

25emel 31-01-2008 01:56 AM

hayatım değiştiden de kucak dolusu sevgiler sunacım hoşgeldinn!! clapping

suzzy 31-01-2008 01:50 PM

Alıntı:

suna Nickli Üyeden Alıntı
inanın burda beni çok mutlu etti.burası harika.sanırım hepimiz çok derin duygulara sahip insanlarız ki burdayız.sizlerle paylaşımda bulunmak güzel olacak.izmirden kucak dolusu sevgiler... ttli3

bence sende harikasın suna....(ayyy..suna deyince içim kıpır kıpır oluyor) tender45

arkadaşım hoşgeldin aramıza... 956k hem izmirdensin hemde kızımın adaşısın...ayol çok sevdim seni... blissy

hayalayaz 31-01-2008 07:57 PM

toprağım hoşgeldin safalar getirdin...bende izmirdeyim..bu arada izmirli olmayanlara bir hatırlatma yapalım...
efeniiiiim
izmirin denizi kız, kızı deniz kokar, izmirin sokakları hem kız hemde deniz kokar ohhhh mis gibi..,

kız sen şu izmiriiiiin neresindensin...karşıyakadanmı, göztepedenmi, güzelyalıdanmı yoksa şirinyerdenmi...kız sen bu izmirin neresindensiiiiiin,

şarkıyı uydurdum ama oldu...olmadı diyen olursa kendilerine duyurulur...ben yaptım oldu...
beyaza sormuşlar
türkiyede hangi yörenin kızlarını beğenirsiniz diye..düşünmeden cevap vermiş...İZMİRİN KIZLARI
PEKİ İSTANBULDA?
CEVAP HAZIR...ORADADA İZMİRLİ KIZLARI..DEMİŞ...

benim bu gün megolamanlığım ve uçukluğum üstümde...benim tohumluk..bir aydır bir kızla çıkıyordu..geçen gün kızın telefonuna el koyuldu...aaa ben bunu neden burda yazıyorum..gül gibi günlüğüm var...oraya yazıcam..
sunacığım tekrar hoşgeldin..dur bide kocaman bir kiss3

shamanic 01-02-2008 12:28 AM

merhaba suna cım hoşgeldin yanımıza.. ark5

aydınlık yüzünü sayfalarımıza yansıttığın için teşekkürler.. tender45

değerli paylaşımlarını bekliyoruz... pc05

güzel izmirimize de sevgiler... actionsmile

pisimbat 01-02-2008 11:45 AM

Alıntı:

suna Nickli Üyeden Alıntı

hoşgeldin sefa geldin ben sitemizin asi cat56

ZEYNEPAYY 01-02-2008 12:39 PM

Holgeldi sunaa:)
he dikkat et kedimize az hırçın tırmalamasın:)))
Severken dikkatli sev acayip harbi kedi çokta sevimli:)
Sana ne görev versek acaba dusun

cyber_shoot 02-02-2008 08:50 PM

hoş geldiniz iyi paylaşımlar

mirza_ben87 03-02-2008 03:55 PM

hoş gelldin sunaa. umarım iiiyi vakit lerrr geçirirsinn...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:54 AM.