Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Favori MP3 LERİNİZ HANGİLERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/401-favori-mp3-leriniz-hangileri.html)

kadirayvaz 07-03-2007 06:48 PM

telkinlerden sonra böyle oldu...

Atakan bey;
Telkinlerden sonra pozitif oldum ben.Yani sizin ve sitenin sayesinde.Müzik seçeneklerinin artmasıda ayrıca bir pozitiflik ekledi............ art56art56 alk78

mügeee 07-03-2007 06:58 PM

Favori MP3 LERİNİZ HANGİLERİ

bende de kesinlikle böyle bir etkisi oldu.Hatta yazmıştım burada bi yere smiliyface smiliyface

yeni bir hayat 09-07-2008 11:05 PM

Ynt: hepsi güzel

Alıntı:

kadirayvaz Nickli Üyeden Alıntı
Atakan bey;
Ben scriptlerin hemen hemen hepsini dinlediğimiz için;hangisi daha etkili diye bir şey aklımdan geçmiyor.Hepsi favorim...... f678h thumbsanim

Kadir Bey,Nasılsınız?
Ben de bu pozitifliğiniz nereden geliyor diyordum girlhaha
Hiç de bahsetmediniz bu siteden,kendi kendime buldum ve hemen arkadaşlarımı haberdar ettim
neyse, herhalde sık karşılaşacağız.Bu arada bilin bakalım ben kimim?javascript:void(0);

CeM 10-07-2008 01:38 AM

Ynt: Favori MP3 LERİNİZ HANGİLERİ

Ben telkinlerin etkisini malesef görmüş değilim şimdilik ama şöyle bi baktığım da sanırım sırasıyla kendine güv.,başkalarının düş. önemsememe ve sosyallik arttırıcı güzel smil56

ametist 10-07-2008 06:13 AM

emek harcandığı için,hepsi güzel .ama benim favorim suçluluk ve ego.diğer telkinler ego ve suçluluk olmadan pek etkili olmaz sanmıyorum.bilinçaltı için sağlam bi zemin sağlayan bu 2 telkindir.suçluluk bilinçaltı çöplüğümüzü ortadan kaldırır,ego da sağlıklı bi yapılanma sağlar bilinçaltında .sorunların da ,çözümlerinin de temeli egoya dayanıyo ise,bu iki telkinden verim alan biri tek başına da bi sürü sorunun üstesinden gelir(zaten eski düzeyde de olacağını sanmam sorunu herneyse).ama sitemizde mevcut olduğu için bu 2 telkinden sonra/onlarla birlikte diğerlerini dinlemekte büyük avantaj.telkinleri hazırlayan atakan beye ve telkinlerde,sitede emeği geçen herkes çok teşekkürler alk78 smiliyface

imported_Angel 10-07-2008 08:49 AM

konusu ne olursa olsun ben su seslerini tercih ediyorum :)

Lier22 10-07-2008 09:54 AM

klasikler müthiş olmuş bence...
ben hep klasik dinliyorum...
bu da listem... (son 1 aydır değiştirmedim)
1-suçluluk
2-ego
3-erteleme
4-kendine güven
5-koruma kalkanı
6-sosyal fobi
7-sosyallik artırıcı
8-zinde uyanma

sizlerin listelerinizi de yazarsanız belki merak edenlere veya birbirimize fikir olmuş olur...

@sevdam 11-07-2008 02:29 AM

suçluluk ve ego yalnız sürekli dinleyemediğim için daha ii sonuç alamadım henüz.ama daha ii olacak inanıyorum ttli3

trimestigo 23-12-2008 10:05 PM

teşekkürler.aynen dediğin gibi.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 AM.