![]() |
beynimi nasıl kullanırım beyin gücü tam anlamıyla kullanamıyorum ama beyin gücüne inanıyorum dahada geliştirmek istiyorum bu konuda yardımınızı istiyorum çünkü buna ihtiyacım var hayatta her şeyi kendim tek başıma başardım kendime inanıyorum ne istedimse başardım ama mutsuzum hep engeller çıkıyo yoluma bu engelleri aşmaktan çok yoruldum beyin gücü tekniklerini öğrenmek istiyorum |
Cevap: beynimi nasıl kullanırım Alıntı:
Öyleyse tam yerine geldiniz.Telkinleri dinlemekle başlayabilirsiniz.actionsmile |
Cevap: beynimi nasıl kullanırım merhaba ciktigim bu yolda kendimi burda buldum |
Cevap: beynimi nasıl kullanırım merhaba.... belki o seni olumsuzluklara sürükleyen benliğini ,mutlu ve güçlü benliğinden daha çok seviyorsundur... ne dersin?....:) bence dert etme ...benim de ara sıra o benliğimi seveceğim oluyor:( |
Cevap: beynimi nasıl kullanırım gülşen gül slm beyin gücüne inanmak varlıgına inanmak senin üstünlügünü gösteriyor dünyadaki en güçlü iletşim beyindedir burda yapacagın en güzel düşüncelerini her zaman olumlu tutmak korktugun istemedigin seylerin yerine hemen hiç düşünmeden korkmadıgın istedigin seyleri düşünmeyi ögrendiginde ve her ne istiyosan güçlü kendine güvenir sekilde yüksek sesle söylediginde beyin gücünü sana gösterecektir sadece büyük düşün saygılarımla mehmet mumcu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 AM. |