![]() |
Teessüf ediyorum sayın adminlere Evet teessüf ediyorum neden mi cunku actigim konuya bir tenezzül edip bakmamislar benden sonra gelen arkadaslara gereken ilgi ve alakayı esirgememekle birlikte bizim yuzumuze bakmamislar.Kişisel sağlık problemim olduğunu belirtip yardım talep etmistim kale almamislar.Yaptıkları sosyal fayda için ben yinede kendilerine teşekkür ediyorum |
Cevap: Teessüf ediyorum sayın adminlere Sn Deepbluex açtığınız konu gözden kaçmiş olabilir.Özellikle bu gibi durumlar için online destek bölümünü ekledik.Günün büyük bir bölümü açık olan hatta gece bile açık olan online destek sistemini kullanarak da sorularınıza anında yanit alabiliyorsunuz. İlk etapta suçluluk ve ego telkinlerini önermekteyiz.Sizin için de bu telkinler geçerlidir.Tabii ki bu telkinleri destek olarak dinleyiniz eğer ilaç kullaniyorsanız da ilaçlarınızı bırakmayınız. |
Cevap: Teessüf ediyorum sayın adminlere seni sevgiyle kucaklıyorum benimde sorduğum bir soruya cevap gelmedi ama aynı kişi herkese cevap yağdırmış boşver üzülme paylaşmak istersen özel mesaj gönderebilirsin seni ilgi ile dinlerim |
Cevap: Teessüf ediyorum sayın adminlere bende yazdığım hatta acil desteğe ihtiyacım olan bir konuda cevap alamamıştım ama önemsemedim sanırım telkinlerin etkisi bu :P tabi şaka bir yana burda kimse kimseyi tanımıyor özel bir ilgi alaka olmaz biraz fazla alınganlık yapıyoruz sanki :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:08 PM. |