Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Psikolog ya da kendi kendime telkin mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/386713-psikolog-ya-da-kendi-kendime-telkin-mi.html)

yasemin_teacher 23-09-2009 01:40 PM

Psikolog ya da kendi kendime telkin mi?

Merhaba, en son gittiğim psikoloğa çok kızgınım. Ona verdiğim 300 TL ye acıyorum.Ekim de 600 TL ye hipnoz uygulayacaktı ama ben gitmemeye karar verdim.Çünkü ben psikologdan korkmaya başladım. Ben başörtülü bir bayanım. Güneydoğuda öğretmenlik yapıyorum. Gittiğim psikologda aynı şekilde başörtülüydü. Bana dedi ki mesleğini bırak ya da başına peruk tak. Benim ne işim varmış doğuda.Yurt dışına gitmeliymişim.

Ben doktora kendimi çok mantıklı biri olarak bulduğumu söyledim. Bunun üzerine psikolog aynen şöyle dedi: Bence sen hiç mantıklı biri değilsin. Ya ben bu sözün üzerine günlerce kendime gelemedim. Bana anket yaptı. Sorulara verdiğim bütün cevaplara sen yanlış düşünüyorsun bu böyle değil şöyle olacak dedi.

Hipnozda O psikoloğun saçma fikirlerini beynime empoze etmiyeceğim. Çünkü seni hayatımdan çıkardım sevgili psikolog.

yasemin_teacher 23-09-2009 01:43 PM

Cevap: Psikolog ya da kendi kendime telkin mi?

Bu arada benim görünen tek sorunum aceleci bir yapımın olmasıydı. Sabırsız biriyim. Bunun için gittim doktora ama bana farklı şeyleri empoze etmeye çalıştı.

teoman_ 23-09-2009 03:22 PM

Tuhaf biriymiş.
Sen bir psikoloğa görün deseydin :)

naz78 23-09-2009 04:45 PM

bence senin nabzını öçmek istemiş ve vereceğin tepkiyi gözlemlemek istemiştitr diye düşünüyorum

leshracc 23-09-2009 05:33 PM

Ya onu psikolog yapanın ben bile daha iisini yapardım ya Siteye üye oldum olalı çok değişim gördüm bendede çok sabırsız biriydim telkinleri dinledim zamanka değişiyor fikilerim artık hayata hep pozitif bakıyorum birşey canımı kolay kolay sıkmıyor..

yasemin_teacher 23-09-2009 06:03 PM

Ben SABIRSIZ ,ACELECİ biri olduğumu söylemiştim. Bu sitede sabır ile ilgili telkine baktım bulamadım. Sabırsız olduğum için de çok araştırmadım doğrusu. Bana linki yazabilir misiniz?

SABIRLI OLMAYA ÇOK İHTİYACIM VAR .....

blue jaloon 23-09-2009 06:20 PM

[quote=yasemin_teacher;490599]Ben SABIRSIZ ,ACELECİ biri olduğumu söylemiştim. Bu sitede sabır ile ilgili telkine baktım bulamadım. Sabırsız olduğum için de çok araştırmadım doğrusu. Bana linki yazabilir misiniz?

SABIRLI OLMAYA ÇOK İHTİYACIM VAR
vesvese dualarini önerebilirimactionsmile

Merto 24-09-2009 10:31 AM

Alıntı:

yasemin_teacher Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490599)
Ben SABIRSIZ ,ACELECİ biri olduğumu söylemiştim. Bu sitede sabır ile ilgili telkine baktım bulamadım. Sabırsız olduğum için de çok araştırmadım doğrusu. Bana linki yazabilir misiniz?

SABIRLI OLMAYA ÇOK İHTİYACIM VAR .....

Suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinleri dinlemeye başlayabilirsin öncelikle - ki bu 2 hafta kadar olsa iyi olur - bu arada sabırsızlık ve aceleciliğin hayat kaliteni nasıl etkilediği üzerine düşünerek temel sıkıntını bulur ve ona uygun telkinlerle devam edebilirsin....

Bu arada araştırmamanın sabırsızlıkla ilgisi yoktur, kendi başına sonuna kadar gidip sorumluluk aldığın olay ve durumlar üzerine düşünmeni tavsiye ederim.....

Sevgiler MERT.

MuminOKAN 24-09-2009 01:35 PM

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum.
sapkal89

yasemin_teacher 24-09-2009 02:28 PM

Mesajlarınızla yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.

Bugün okuldaki öğretmen arkadaşlarıma bu siteden bahsettim. Öğretmenler odasında burdaki müzikleri dinledik. Kimsenin böyle bir telkin metodundan haberi yoktu. Gerçi ben de ilk defa burada öğrendim. Bu siteyle ilgilenenlerin yanı sıra hiç ilgi göstermeyen arkadaşlarım oldu. Sanırım ilgisiz kalanların yaşam standartı çok yükseky789
Sabırlı olmaya çalışarak burdaki dinleme yöntemlerini uygulamaya başladım. Ama hala sabırla ilgili bir telkin cd 'si bulamadım. Acaba özel mi sipariş edeceğim?

Ayrıca yine aklıma o psikolog geldi. Ben psikoloğa kendime çok güveniyorum, ben mantıklı biriyim dediğim halde , hayır sen mantıksız ve kendine çok güvenmeyen birisin demesini hala aklımdan çıkartamıyorumsad456Kendine güvenmeyen biri acaba 3 yıl radyo programı yapabilir miydi?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 AM.