![]() |
Cevap: Herkese merhaba Hoşgeldiniz miaculpa 956k |
Cevap: Herkese merhaba Hoşgeldiniz. Sorunuz telkinlerde çeşitli frekansların kullanılması ile ilgili.. Sitemizde kullanılan teknik sadece bizim sitemize özgüdür.İlk telkin hazırlamaya başladığımda yani 2000 li yılların başında bu tür dalgalar kullanmıştım ancak yeterli etkiyi göremedim. Telkinlerde bu tür dalgalar kullanmak oldukça eskiye dayanır ve yurtdışında bu tür frekanslar kullanan bir çok site vardır. Gerek portal sitemizde gerekse forumda diyoruz ki ritmli okuma tekniği daha etkili bir tekniktir. Zaten bu nedenle sitemizde üyeler değişimler ile ilgili binlerce yorumlar yapmıştır. Bütün bunlara rağmen frekans kullansak daha etkili olur mu derseniz bence olmaz. Bu 2009 model bir araba kullanırken acaba 1985 model kullanmak daha mı iyidir demek gibi bir şey.... |
Cevap: Herkese merhaba cevap için teşekkür ederim. telkinde buna okey diyelim. ya imgelemede teta seviyesinde yapmak daha etkili değil mi. ayrıca telkinlerin ritimli olması tamam. zihne daha fazla etki edebilir. ama kendi telkinimi hazırlamak istiyorum. Bunu rititmli yapabilme imkanım yok. kendi kendime, telkin metinlerinde bir metin hazrılıyacağım. bu sadece bir proje ama... lakin imgeleme başladığım bir şey. esenlikle kalın avrupalı |
Cevap: Herkese merhaba bunun ıcın brainwave genarator--neuro proggrammer--natura sound therapy- mind stereo - vs. gibi programlar mevcut konuyu yan i beyin dalgalarını bıraz daha ıncelersenız zaten bunların medıtasyon ve otohıpnoz ıcın ayrıca zıhnı odaklama creatıve focus mıgraine relief gibi cesıtlı ıhtıyacları karsılamak ıcın programların ıcınde yuklu dalga boyları var. ayrıca screen flashın denen yontemle bıneural beat yanı kulaklıklı frekans farkına dayanan dalga ayarlama ıslemı daha etkılıdr yanı sanıyede atıyorum 7 yada 7.xxx schumann rezonansı olsun mesela o kadar yanıp sonen bı ekran dusunun tıpkı guclu bı ısıldakın yanıp sonmesı gıbı ve bunun yanında da kulaklık. hem gorsel hem ısıtsel dalga ayarlama yontemlerını aynı anda kullandıgınız da cok daha etkılı olurlar. kı zıra hıpnoz da da EEG ıle olculen dalgalar genelde teta-alfa arasındadır. deltayı pek onermem zıra derın uykudur ve ruya dahı yoktur deltanın oldugu durumlarda ve bılınc altı daha cokhealıng* yanı ıyılersme ye odaklanır dısa kapanıp vucudu temızledıgını dusunuorm. ıstersenız bu konuda bılgı alısverısınde bulunmaktan zevk alırım avrupalı:D |
Cevap: Herkese merhaba merhabalar, hoşgeldiniz arkadaşlar. ben de yenilerdenim s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 AM. |