![]() |
HERKESE SELAMLAR Herkese Merhaba; Ben Hakan.Çekim yasasını her yurdum insanı gibi duyup araştırmayanlardandım.."The Secret"i okuduktan sonra (hemen hemen 1 aydır) hemen hemen hergün yeni birşeyler araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.Son olarak R ŞANAl'ın "Kuantum Olumlama" ve "Kuantum Sıçrama" kitaplarını okudum.Sanırım bütün kitaplarını da en kısa zamanda okucam.Bu konuda bana kitaplar önerirseniz çok mutlu olurum.Ayrıca forum adetindendir diyerek ilk önce bu kısma girip selam vermek istedim.Henüz forumu dolaşma imkanım olmadı inşallah kişisel deneyimlerin aktarıldığı bir bölüm vardır :) SAYGILARIMLA |
Cevap: HERKESE SELAMLAR Merhabalar;t678 Yanımıza hoşgeldiniz.vien1 Merak ettiğiniz konuyla ilgili forumumuzda pekçok paylaşımımız mevcut..Kitaplar ve bu kitaplardan alıntılar,makaleler ve üyelerimizin deneyimleri vs...Çok faydalanacağınıza eminim.. Değişim ve farkındalıklarınızın artmasını ve bizlerle paylaşmanızı diliyoruz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: HERKESE SELAMLAR Hoşgeldiniz formumuz çok zengin, aradığınız birçok bilgiye bura da ulaşabilirisniz. |
Cevap: HERKESE SELAMLAR Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:40 PM. |