Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Tesadüf işte... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372924-tesaduf-iste.html)

minyonf 18-08-2009 06:53 PM

Tesadüf işte...

merhabalar, ben bedensel engelliyim. Bazı ağrılarım için internette araştırma yaparken bu siteye ulaştım. İlgimi çekti. Sosyal ilişkilerde de başarılı olmadığımı farkettim ve hayatımın değişmesini istediğimi düşündüm. Tabi en önce sağlığıma iyi gelmesini umuyorum. Yardımlarınızı esirgemezseniz memnun olurum, çünkü şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Herkese mutlu günler diliyorum.

blue jaloon 18-08-2009 07:01 PM

Cevap: Tesadüf işte...

Alıntı:

minyonf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474825)
merhabalar, ben bedensel engelliyim. Bazı ağrılarım için internette araştırma yaparken bu siteye ulaştım. İlgimi çekti. Sosyal ilişkilerde de başarılı olmadığımı farkettim ve hayatımın değişmesini istediğimi düşündüm. Tabi en önce sağlığıma iyi gelmesini umuyorum. Yardımlarınızı esirgemezseniz memnun olurum, çünkü şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Herkese mutlu günler diliyorum.

hosgeldin:))
bak kimler yariscak yardim icin sen yeterki isteactionsmile

fgceker 19-08-2009 01:28 AM

Alıntı:

minyonf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 474825)

Merhaba minyonf senide aramızda görmek gerçekten süperrr hoşgeldin ve medeni cesaret gösterip mesaj yazdığın içinde tebrik ederim .

Bence sosyal ilişkilerde başarılı olamadığını düşünerek kendine çok büyük haksızlık ediyorsun ÇÜNKÜ PEK ÇOK İNSANIN BAŞARAMADIĞI ONLAR İÇİN NEREDEYSE KABUSA DÖNÜŞEN VE SOĞUK TERLER DÖKMESİNE SEBEP OLAN BİR ŞEYİ BAŞARIP BURDA DUYGULARINI VE DİLEKLERİNİ BİZLERLE PAYLAŞMIŞSINalk78alk78
Bu milyon kez alkışlanacak ve takdir edilecek bir şey.
Bana göre ikinci en büyük artınsa kendi içine dönerek iç sesini dinleyip tıpkı bizler gibi elinde olanla yetinmeyip daha fazlasını elde edip hayatını değiştirmek istemenalk78alk78
Medeni cesaretinden dolayı seni tüm kalbimle alkışlıyorum ve her yeni gününün bir öncekinden daha umutlu ve mutlu olmasını diliyorumkiss3kiss3 Sakın unutma başarı yolunda attığımız her adım bizi hedefimize bir adım daha yaklaştırır....

Aramıza hoş geldin minyonf ark5
kiss3kiss3kiss3

Sakın unutma istemek başarmanın yarısıdır.İçindeki güce güven

fgceker 19-08-2009 04:52 AM

Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Tekrar merhaba canım;
Bunu senin için suzzy'nin sayfasından ödünç aldımgirlhahagirlhahagirlhaha

MuminOKAN 26-08-2009 12:01 AM

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Vakit Yaratabildiğiniz Sürece Forumumuzda Yer Alan Bilgileri Okuyun. Paylaşımlar Oldukça Güzel. Forumumuzun Kuruluş Amacı Öncelikle Telkinlerdir. Uygun Görüldüğü Sırada Dinlemeniz Tavsiye Edilir. Bazan Dalgalanmalar Bazan Mide Bulantıları vs Yaşayacaksınız, eee Değişim Bu Çok Kolay Değil, Ama Unutmayın Yemek Yerken Bile Ağzımızdaki Yudumu, Yutabilmek İçin, Çiğnemek Zorundayız.

Savaşçının Yoluna Hoş Geldiniz. Kolay Bir Yol Değil, Ancak Sonucuna Değer...

Akabinde Herkese Şiddetle Önerdiğim Gibi Sizinde İzlemenizi İstediğim Bir Belgesel Var. Büyük İhtimal İzlemişsinizdir Yada izlemediysenizde Duymuşsunuzdur. Adı "Ne Biliyoruz Ki?" hatta ikincisi de mevcut. "Down The Rabbit Hole." Tavşan Deliği. İsterseniz Linkleri, (bloğumdan) Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu

Değişime Hoşgeldiniz. Tesadüf Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Seçimlerin Getirdikleri Vardır
, Değişim İstediniz, Ve Buradasınız. Vaktiniz Varsa Bol Bol Kitap Okuyun. Hatta Kitaplar Bölümümüz --> Kitaplar - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bir Çok Kitap ve Deneyim Mevcut.
Hepimiz Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışacağız. Şimdilik Hoşçakalın.

Sağlıcakla ve Işıkla...

sapkal89

Işıldayan Safir 26-08-2009 12:09 AM

minyonf burada olmandan çok mutlu oldum umarım sağlığına kavuşursun hoşgeldin :))

arca 26-08-2009 12:58 AM

minyonf hoşgeldin iyiki geldin Gelişmek için değişmek için ve daha çok sevmek için sana ihtiyacımız vardı.. Hepimiz burda kendimizi ve evreni değiştirmek için gönüllü işçiler olarak çalışıyoruz. Sende iş başvurusu yaptın ve işe alındın. Çook çalışman gerekecek çoook... Görevlerin kendin ve bizim için sık sık değişecek. Bazen doktor, bazen mühendis bazen arınma için temizlikçi vs.. Ama bir de sabit görevin var o da yüreğinin sonsuz sevgisini karşılıksız, evrene veren bir MELEK olarak çalışacaksın. Çalışma saatlerinde sınır yok malzeme odalarını tek tek gez. Dışarıya baktıkça kendi içini göreceksin kendini tanıyacaksın sınırsız olduğunu keşfedeceksin. Keşiften sonra artık sadece sessiz olup içindeki sesi dinleyeceksin...

Kendine tekrar hoşgeldin....

MuminOKAN 09-09-2009 10:35 AM

Merhabalar.
Bizi Gelişmelerden Haberdar Edebilirmisiniz?

sapkal89

arztrkm 09-09-2009 02:26 PM

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475113)
Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. Vakit Yaratabildiğiniz Sürece Forumumuzda Yer Alan Bilgileri Okuyun. Paylaşımlar Oldukça Güzel. Forumumuzun Kuruluş Amacı Öncelikle Telkinlerdir. Uygun Görüldüğü Sırada Dinlemeniz Tavsiye Edilir. Bazan Dalgalanmalar Bazan Mide Bulantıları vs Yaşayacaksınız, eee Değişim Bu Çok Kolay Değil, Ama Unutmayın Yemek Yerken Bile Ağzımızdaki Yudumu, Yutabilmek İçin, Çiğnemek Zorundayız.

Savaşçının Yoluna Hoş Geldiniz. Kolay Bir Yol Değil, Ancak Sonucuna Değer...

Akabinde Herkese Şiddetle Önerdiğim Gibi Sizinde İzlemenizi İstediğim Bir Belgesel Var. Büyük İhtimal İzlemişsinizdir Yada izlemediysenizde Duymuşsunuzdur. Adı "Ne Biliyoruz Ki?" hatta ikincisi de mevcut. "Down The Rabbit Hole." Tavşan Deliği. İsterseniz Linkleri, (bloğumdan) Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu Ne Biliyoruz Ki? ve 2. seri olan Tavşan Deliği - Paylaşım Güzeldir. - Blogcu

Değişime Hoşgeldiniz. Tesadüf Diye Bir Şey Yoktur, Sadece Seçimlerin Getirdikleri Vardır, Değişim İstediniz, Ve Buradasınız. Vaktiniz Varsa Bol Bol Kitap Okuyun. Hatta Kitaplar Bölümümüz --> Kitaplar - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

Bir Çok Kitap ve Deneyim Mevcut.
Hepimiz Elimizden Geldiğince Yardımcı Olmaya Çalışacağız. Şimdilik Hoşçakalın.

Sağlıcakla ve Işıkla...

sapkal89

selamlar

siz bu belgeselleri bana da önermiştiniz.1.sini izledim..Ama tavşan deliği'ne ulaşamıyorum..Blogcu da siz bir çalışma yapmışsınız..hatta akşam inceledim..Lnkler sıralanmış..ama malesef ben yol kat edemedim bu konuda..Ne biliyoruz ki çok güzeldi..
Bu konuda ne yapabilirim...

Bilgi ve yönlendirmeniz için teşekkürler..

MuminOKAN 09-09-2009 02:56 PM

Alıntı:

arztrkm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 475626)
selamlar

siz bu belgeselleri bana da önermiştiniz.1.sini izledim..Ama tavşan deliği'ne ulaşamıyorum..Blogcu da siz bir çalışma yapmışsınız..hatta akşam inceledim..Lnkler sıralanmış..ama malesef ben yol kat edemedim bu konuda..Ne biliyoruz ki çok güzeldi..
Bu konuda ne yapabilirim...

Bilgi ve yönlendirmeniz için teşekkürler..

merhabalar.
sıralanmış olan linkleri kopyalayıp, internet tarayıcınıza yapıştırmalısınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:38 PM.