![]() |
merhabalar. Merhaba Siteye 2 gün önce üye oldum. 2 gündür ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum. Etkisini 2 günde görmek normalmidir bilmiyorum ama bilinçaltına ittiğim ve farkında olmadan bastırdığım istenmeyen duygu ve düşüncelerin ortaya çıkmaya başladığını farkettim. Sizlerin yazdıklarından ve tecrübelerinizden ise bu durumun normal olduğunu öğrendim. 2 günde faydasını gördüğümü farkettiğim için bu konuda şanslı olduğumu görüyorum. Sürekli kitap okuyan birisiyim. Genelde akademik ağırlıklı kitaplar okurum. Yaklaşık 12 senedir felsefe, iktisat ve sosyoloji kitapları okuyorum. Son 2 aydır ise eksikliğini hissettiğim için psikoloji ağırlıklı kitaplara verdim kendimi :) Son zamanlarda ise dikkatimi fazlasıyla çektiği için üzerinde durduğum ve bugüne kadar farkedemediğim konu ise "bilinçaltı" olmuştu. Açıkcası telkin yöntemini biliyordum ama bunu kendi kendime uygulayabileceğim yada bilinçaltına attığım veya bastırdığım dürtüleri çözebileceğim bir yönetim yada imkanımda yoktu.Sitenizi tesadüfen buldum ve imdadıma yetişti. Bu siteyi kuranlara ve telkinleri paylaşanlara sonsuz teşekkürler... |
Cevap: merhabalar. Merhabalar; Yanımıza hoşgeldiniz.. http://img219.imageshack.us/img219/7127/ho8.gif Değişim ve farkındalıklarınızın artması dileklerimle actionsmile |
Cevap: merhabalar. hoşgeldiniz chelik çok kitap okumanız ne kadar güzel bende sizin gibi kitap okuma alışkanlığı kazanmayı çok isterim :)) |
Cevap: merhabalar. Merhaba chelik hoşgeldiniz yanımıza okuduğunuz kitaplardan paylaşımlarda bulunursanız memnun oluruz.. hedeflerinize kolaylıkla ulaşmanızı diliyorum. sevgiler actionsmile |
Cevap: merhabalar. Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM. |