![]() |
ilk mesaj skan67Sevgili Kardeşlerim Merhabalar..... Resimde de gördüğünüz gibi ben ihtiyar bir delikanlıyım. Yaşım 61 olduğu için ihtiyarım. Mezara kadar öğrenmeye niyetli ve azimli olduğum için delikanlıyım. İlmi ve teknolojik yenilikleri takip tmek ve bunlardan istifade ederek gençlere faydalı olmak asıl işimin dışında ikinci işimdir. Bu foruma üye olmamın sebebi, Hayatımdeğişti sitesinin çalışmalarını merak edip incelemek istememdir. Zira ben de tanıdıklarıma duyurarak insanlara faydalı olmaya çalışacağım. Hadi kolay gelsin....... |
Cevap: ilk mesaj Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: ilk mesaj aramıza katıldığınız için çok teşekkür ederiz..actionsmile hoşgeldiniz yanımıza...öncelikle allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin size ve hepimize... kişisel gelişimin yaşının olmadığını düşünüyorum...bu sebeple umarım sitemizi beğenirsiniz... sizde kendiniz ve çevreniz için yarar sağlıyacak paylaşımlarda bulunursunuz... tekrar hoşgeldiniz...sevgiler...956k |
Cevap: Mümin Okan Bey Kardeşime İlginize teşekkür ederim. |
Cevap: Suzzy Kardeşimize Nazik karşılama mesajınıza teşekkür ederim. |
Cevap: ilk mesaj hoş geldiniz.. saygılar.. |
Cevap: ilk mesaj Aramıza hoşgeldiniz, Siz yaşlı olabilirsiniz ama ihtiyar değilsiniz. Zaten ruh yaşlanmıyor, biliyorsunuz. Mutlu paylaşımlar. |
Cevap: ilk mesaj Tek kelimeyle HARİKAsınız..super Pekçok kişiye örnek teşkil etmenizi diliyorum Yanımıza hoşgeldiniz.. http://img44.imageshack.us/img44/7127/ho8.gif Paylaşımlarınızın devamını diliyoruz.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: ilk mesaj yaşasın hoşgeldiniz |
Cevap: ilk mesaj Hoşgeldiniz sitemize.. Her ne kadar bir çoğu yazmasa da sitemizin yaş ortalaması yüksektir.Bu oldukça sevindirici. 50 yaş üzeri bir çok üyemiz var...Sizin katılımınız onların da daha aktif olmalarını sağlayacaktır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 AM. |