![]() |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Aday kankiliği kabul ediyor :) Hatta kabul etmemek ne haddime diyor böyle bir sıcak karşılanma karşısında mutluluktan başka bir şey hissedemiyor. :) Gerçekten çok teşekkür ederim. Hayat zaten bakış açımız değil mi? Biz sadece bakış açımızı değiştireceğiz. O zaman zaten yoluna girdikçe her şey hayatımızda da neleri değiştirmemiz gerekiği netlik kazanacak. Ben gardımı aldım değişime şu an açığım ki buna dükkanım, tüm işimde dahil. Herşeye hazırlıklıyım en olmaz dediğim şeyleri kaybetmeye hazırım. Bir şey bizi bunaltıyorsa ondan niye vazgeçmemekte direniyoruz? Niye acı veren şeylere sıkı sıkı sarılmaya devam ediyoruz? İmzamdaki sözü yeni şekillendirdim ki o da değişime karar verdiğim anda. Daha başlamadan geçmişim netlik kazandı. Düşünce yapım, inatlarım, asla olmazlarım.. Bakalım hayırlısı :) Günlüğüm emrinize amade :) Hoş buldum ve tekrar bu sıcak karşılama için binlerce teşekkürler. (mehmet sana da teşekkürler :D ) |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Elif hanım hoşgeldiniz, sefaalar getirdiniz956k956k956k Tek kelimeyle süpersiniz, anlattıklarınıza bittimkhkh56khkh56khkh56 Siteden çok faydalanmanız dileğiyle, sevgiler...k8908k8908k8908 |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Elif'cim nasıl gidiyor gelişmeler var mı?y789foruma alıştın mı?en canımın sıkkın zamanında giriyorum.agl34derdimi tasamı unutuyorum inan ki..s45apk.sen de yakında farkedersin..12389 |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Alıntı:
utandım yine :) Genelde utanmazın tekiyimdir ama... :D Alıntı:
Alıntı:
Bende forum sürekli açık evde de dükkanda da. Sürekli sayfa yeniliyorum :) |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Forumu ne zaman açsam sanki çiçeklerle dolu bir bahçeye girmişim hissine kapılıyorum. Güzel kokulu rengarenk bir bahçe, her adımda ayrı bir güzellik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |