Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Geç oldu ama bir merhabada benden :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372485-gec-oldu-ama-bir-merhabada-benden.html)

_EliF_ 22-07-2009 11:17 AM

Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :)

Aday kankiliği kabul ediyor :) Hatta kabul etmemek ne haddime diyor böyle bir sıcak karşılanma karşısında mutluluktan başka bir şey hissedemiyor. :)
Gerçekten çok teşekkür ederim.
Hayat zaten bakış açımız değil mi? Biz sadece bakış açımızı değiştireceğiz. O zaman zaten yoluna girdikçe her şey hayatımızda da neleri değiştirmemiz gerekiği netlik kazanacak.
Ben gardımı aldım değişime şu an açığım ki buna dükkanım, tüm işimde dahil. Herşeye hazırlıklıyım en olmaz dediğim şeyleri kaybetmeye hazırım. Bir şey bizi bunaltıyorsa ondan niye vazgeçmemekte direniyoruz? Niye acı veren şeylere sıkı sıkı sarılmaya devam ediyoruz?
İmzamdaki sözü yeni şekillendirdim ki o da değişime karar verdiğim anda. Daha başlamadan geçmişim netlik kazandı. Düşünce yapım, inatlarım, asla olmazlarım..
Bakalım hayırlısı :)
Günlüğüm emrinize amade :)
Hoş buldum ve tekrar bu sıcak karşılama için binlerce teşekkürler.
(mehmet sana da teşekkürler :D )

seromoni 22-07-2009 02:29 PM

Elif hanım hoşgeldiniz, sefaalar getirdiniz956k956k956k Tek kelimeyle süpersiniz, anlattıklarınıza bittimkhkh56khkh56khkh56 Siteden çok faydalanmanız dileğiyle, sevgiler...k8908k8908k8908

MuminOKAN 22-07-2009 05:28 PM

Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum.
sapkal89

sudem8 22-07-2009 06:13 PM

Elif'cim nasıl gidiyor gelişmeler var mı?y789foruma alıştın mı?en canımın sıkkın zamanında giriyorum.agl34derdimi tasamı unutuyorum inan ki..s45apk.sen de yakında farkedersin..12389

_EliF_ 22-07-2009 07:34 PM

Alıntı:

seromoni Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472021)
Elif hanım hoşgeldiniz, sefaalar getirdiniz956k956k956k Tek kelimeyle süpersiniz, anlattıklarınıza bittimkhkh56khkh56khkh56 Siteden çok faydalanmanız dileğiyle, sevgiler...k8908k8908k8908

Teşekkürler
utandım yine :)
Genelde utanmazın tekiyimdir ama... :D

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472057)
Hoşgeldiniz.
Mutlu Paylaşımlar Diliyorum.
sapkal89

Çok sağolun. Bu ortamda imkansız zaten çenemi tutamıyorum, her şey o kadar sıcak, o kadar büyüleyici ki :)

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472080)
Elif'cim nasıl gidiyor gelişmeler var mı?y789foruma alıştın mı?en canımın sıkkın zamanında giriyorum.agl34derdimi tasamı unutuyorum inan ki..s45apk.sen de yakında farkedersin..12389

Foruma alışmak ne kelime ben direk balıklama daldım dilim iyi şişmiş :D
Bende forum sürekli açık evde de dükkanda da. Sürekli sayfa yeniliyorum :)

_EliF_ 22-07-2009 07:46 PM

Forumu ne zaman açsam sanki çiçeklerle dolu bir bahçeye girmişim hissine kapılıyorum.
Güzel kokulu rengarenk bir bahçe, her adımda ayrı bir güzellik.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM.