![]() |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Alakası yok :) Konuyu benim söylemek istediğim şeyden aldın götürdün konuyu saptırdın. Elbet müdahele edecem. kabul etmiyorum dediklerini. İsim ağırlığı denen bir şey var ister kabul et ister etme. Artı daraltma filan demişsin, ben hayatımı ismime göre yönlendiriyorum demedim yine konuyu saptırdın. |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Alıntı:
Her ne kadar bymehmet'in söyledikleri çok mantıklı olsa da ben de isimlerin gizemli olduklarına inanıyorum. Yani ismin kişinin karakterini etkilediğine inanıyorum :) |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) _Elif_, bymehmet Konya'daymışsınız? Konya'yı avucumun içi gibi bilirim :D _Elif_ hanım dükkanınızın yerini tahmin ederek söylüyorum. Ben geldim oraya. |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) bana mantıklı gelmedi |
|
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) bendeee lütfenn çok sıkıntılarım var evhamlıyım pireyi deve yaparım hep olumsuzluklar düşünürüm yardım lütfenn |
|
|
|
Sanırım burada okudun anladığım kadarıyla. |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Sen çok iyi birisin bymehmet |
|
gerçi az önce küstürdüm onu :) |
Gelirsem görüşürüz art56art56 |
|
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) yav mesajları kopyalatma şimdi bana buraya :D |
|
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Ya tamam özür dilerim |
|
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) çok keyifli bir başlık olmuş ve ben burayı görmemişim dunk56 Yanımıza hoşgeldin Elif.. çok gecikmiş bir hoşgeliş olsa da sen hoş gör utananadam Mehmet'in kankisi bize de kanki adayı demektir 956k ( kanki adayı dedim çünkü karşı tarafın rızası olmadan iki taraf adına karar verilemez ) girlhaha sitenin ismi olan "hayatımdeğişti " yi bir zaman sonra gerçek hayatta kullanıyorsun inanki.. hayatının değişmesi için yaşamında çok büyük değişimler olması gerekmiyor.. fikirlerinin, bakış açının değişmesi bile aslında çok büyük değişimler sağlıyor.. madde madde yazmayayım şimdi ama şunu söyleyebilirim ki her yönden gelişiyor insan neseli56 istek gelirse devamını günlüğüne yazarım y789 aramıza tekrar hoşgeldin ve iyiki geldin Elif http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...a5m8rb3ah6.gif Mehmet sana da teşekkürler http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...zhwi7s2bb3.gif http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif sevgiler |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Aday kankiliği kabul ediyor :) Hatta kabul etmemek ne haddime diyor böyle bir sıcak karşılanma karşısında mutluluktan başka bir şey hissedemiyor. :) Gerçekten çok teşekkür ederim. Hayat zaten bakış açımız değil mi? Biz sadece bakış açımızı değiştireceğiz. O zaman zaten yoluna girdikçe her şey hayatımızda da neleri değiştirmemiz gerekiği netlik kazanacak. Ben gardımı aldım değişime şu an açığım ki buna dükkanım, tüm işimde dahil. Herşeye hazırlıklıyım en olmaz dediğim şeyleri kaybetmeye hazırım. Bir şey bizi bunaltıyorsa ondan niye vazgeçmemekte direniyoruz? Niye acı veren şeylere sıkı sıkı sarılmaya devam ediyoruz? İmzamdaki sözü yeni şekillendirdim ki o da değişime karar verdiğim anda. Daha başlamadan geçmişim netlik kazandı. Düşünce yapım, inatlarım, asla olmazlarım.. Bakalım hayırlısı :) Günlüğüm emrinize amade :) Hoş buldum ve tekrar bu sıcak karşılama için binlerce teşekkürler. (mehmet sana da teşekkürler :D ) |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Elif hanım hoşgeldiniz, sefaalar getirdiniz956k956k956k Tek kelimeyle süpersiniz, anlattıklarınıza bittimkhkh56khkh56khkh56 Siteden çok faydalanmanız dileğiyle, sevgiler...k8908k8908k8908 |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Elif'cim nasıl gidiyor gelişmeler var mı?y789foruma alıştın mı?en canımın sıkkın zamanında giriyorum.agl34derdimi tasamı unutuyorum inan ki..s45apk.sen de yakında farkedersin..12389 |
utandım yine :) Genelde utanmazın tekiyimdir ama... :D Alıntı:
Alıntı:
Bende forum sürekli açık evde de dükkanda da. Sürekli sayfa yeniliyorum :) |
Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Forumu ne zaman açsam sanki çiçeklerle dolu bir bahçeye girmişim hissine kapılıyorum. Güzel kokulu rengarenk bir bahçe, her adımda ayrı bir güzellik. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 PM. |