Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/372435-tanisalim.html)

lotus64 11-07-2009 05:37 PM

tanışalım

merhaba sadece şimdilikactionsmile

lotus64 11-07-2009 07:53 PM

Cevap: tanışalım

bu forumu uzun zamandır kullanıyorum yeni değilim sadece yeni üyeyim bir çok güzel şeylerin yanısıra saçmalıklarda alıp başını gitmiş çok ciddi bir konu bile un ufak hoyratça harcanabilmiş saçma espirilerle bence burası çok iyi anlaşılır seviyeli bir forum çıtanın yükseltilmesi gerekiyor şekerler ballar canımlar havada uçuşuyor birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar sevmeleri çok ilginç oysa sadece saygı olmalı sevgi ve güven kolay kazanılacak bir şey değil asla.bunları ifade edebilmek için üye oldum bir süre daha gözlemlemelerime devam etmek istiyorum daha sonra kendimle hayat görüşümle ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum.

aysegul_tirtil 11-07-2009 08:00 PM

Alıntı:

lotus64 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470421)
bu forumu uzun zamandır kullanıyorum yeni değilim sadece yeni üyeyim bir çok güzel şeylerin yanısıra saçmalıklarda alıp başını gitmiş çok ciddi bir konu bile un ufak hoyratça harcanabilmiş saçma espirilerle bence burası çok iyi anlaşılır seviyeli bir forum çıtanın yükseltilmesi gerekiyor şekerler ballar canımlar havada uçuşuyor birbirini hiç tanımayan insanların bu kadar sevmeleri çok ilginç oysa sadece saygı olmalı sevgi ve güven kolay kazanılacak bir şey değil asla.bunları ifade edebilmek için üye oldum bir süre daha gözlemlemelerime devam etmek istiyorum daha sonra kendimle hayat görüşümle ilgili bilgilerimi paylaşmak istiyorum.

insanların canım balım demesi sizi nasıl rahatsız etti ve nasıl seviyeyi düşürdü.siz sanırım sevgiyi zor elde edilir diye algılıyorsunuz neyse
ben kendi adıma heyecanla bekliyorum paylaşımlarınızı hy789

sudem8 11-07-2009 08:03 PM

Alıntı:

sevgili lotus hoşgeldin fakat öfke dolusun.ama tam yerine gelmişsin o öfkenden hiç zerre kalmaz.bakıyorum her tarafa olumlu sözcüklerle mululuk saçıyorsun.neye bu kızgınlığın açıkça ifade et bizde cevabını verelim.herkesin birbirine cicim balım değişi seni niye bu kadar rahatsız etti.sevmiyorsan niye girdin okudun yazıları.kızgınlığın kime...ama şu telkinleri dinlediğin zaman sende başlarsın herkesi sevmeye..bizim öyle oldu.hepimiz birbirimizi çok seviyoruz paylaşımlar çok güzel..hoşlanmadıysan kendini üzme derim güzel kardeşim.O0

MuminOKAN 11-07-2009 08:58 PM

actionsmile şimdilik sadece merhaba

MuminOKAN 11-07-2009 09:14 PM

Alıntı:

Öncelikle Seyirci olmaktan sıkılıp, paylaşımda ve hatta düşünceleriniz bize açma samimiyetini bulunduğunuz için size sonsuz teşekkür ederim. ne hoş ki sizi ve düşüncelerinizi tanıma şansına da layık olduk bu vesile ile. size bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

bildiğinizden eminim ki, sadece hatırlatmak isterim. yunus emre' nin bir sözü var; "yaradılanı severim, yaradandan ötürü..." inanıyorum ki size birşeyler anlatmıştır.

gözlemlemelerinize de lütfen devam edin kimseyi hiçbir şekilde engellemiyoruz ki engelleyemeyizde... çünkü burası bir paylaşım platformu.

hayat görüşlerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum. bizi yada beni daha fazla merakta bırakmayın.

sağlıcak, ışık, sevgi ve huzurla...
sapkal89

ismira 11-07-2009 09:42 PM

Saygıdeğer lotus64, hoşgeldiniz efendim,

Pasif kullanımdan aktif iletişime geçme kararınızdan dolayı haddim olmayarak sizi kutluyorum.

Saçmalıkların alıp başını gittiği şu forumun hoyratlıkları arasında, bizleri ya da en azından beni hoyratça saldırılarla değil de "nazikçe" uyarılarla kendimize getirecek üst düzey mizah duygusuna sahip yüce şahsiyetlere ne kadar ihtiyacımız var! İyi ki geldiniz...

Ne mutlu şimdi bize ki, yaşamın gerçeklerini çözmüş, sevgi ve güvenin bir bilinç hali değil de zor kazanılacak bir şey olduğunu(!) , saygının kişilik ve inançlarla kişisel tercihlere değil iletişim biçimine özgü olduğunu(!) kavramış ve kendi üslubuna yansıtmış(!), yine kendi hayat görüşlerinin en doğrusu olduğuna bu kadar kesinlikte inanmış, 'özgür' düşünebilen tarafımızla karşı karşıyayız.Bu karşılaşma ve yüzleşme olanağını bize sunduğunuz için içtenlikle teşekkür ederim.

Anladığım kadarıyla, biz acınası yurdum insanları olarak, kendi inanışlarımız, tercihlerimiz doğrultusunda kendi aramızdaki paylaşımlarımızla sizin sınırlarınızı ihlal ederek üzülmenize yol açmış bulunuyoruz. Bunun sorumluluğunu kişisel olarak kabul ediyor, özür diliyorum. Affetmek büyüklüğün şanındandır derler. Siz de elverirse lütfen bizi affedin.

Çıtayı daha şimdiden yükseltmeye başladınız sanırım.Varlığınız gibi, kendiniz ve hayat görüşünüzle ilgili paylaşımlarınız da inanıyorum ki sizin tahmin edebileceğinizden de öte katkılar sağlayacaktır bize. Bunun için de mesut ve bahtiyarım.

Saygılar sunarım.

aysegul_tirtil 11-07-2009 09:50 PM

biz birbirimizi tanımasakta seviyoruz ve bundan ben kendi adıma gurur duyuyorumblissy hatta bunu bir kez daha hatırlattıgınız için teşekkür ederim.

ismira 11-07-2009 10:17 PM

Alıntı:

aysegul_tirtil Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470431)
biz birbirimizi tanımasakta seviyoruz ve bundan ben kendi adıma gurur duyuyorumblissy hatta bunu bir kez daha hatırlattıgınız için teşekkür ederim.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

Demiş ya o Yüce Şahsiyet... İşte sevmek için de görmek gerekmiyor, hatta anlaşmak da...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 AM.