![]() |
Merhaba :) Merhaba! Ben 34 yaşındayım bu siteyi yeni keşfettim.Herkese bahsediyorum956k Site sahibine çook teşekkürler!Siz harika bir insansınız956k956k956k Forumlarda olumlu paylaşımda bulunan arkadaşlara da teşekkürler, keyif alarak okudum.956k Kısacası burayı bulduğum için çok mutluyumu859 Herkese sevgileractionsmile |
Cevap: Merhaba :) seromoni bende bugün katıldım bu camiaya sende hoşgeldin benim gibi :) |
Cevap: Merhaba :) Teşekkür ederim. Siz de hoşgeldiniz956k |
Cevap: Merhaba :) y789hoşgeldiniz...ailemiz gittikçe gelişiyor..aynı düşüncede ilerlemek isteyenleri bir çatıda toplamak amacıyla açılan forum kurucularına hergün teşekkür ediyoruz sizlerin aracılığıyla..bu konuları çevremizdeki insanlarla paylaşmak bazen zevk vermiyor.çünkü onlar bizimle aynı düşüncede olmayabiliyor..ama burda herkesin amacı aynı..paylaşımlar çok pozitif..artık çevremi daraltmaya başladım..açkçası boş konuşmalar zevk vermiyor..sizde ileride bana hak vereceksiniz.bir ayı geçti benim buraya üye olmam.çok memnunum...sizede kolay gelsin..y789 |
Cevap: Merhaba :) Arkadaşlar forumda eski başlıklardan birinde gördüm,mesaj yazan "seramoni" nickli arkadaş ben değilim, karışıklık olabilir belirtmek istedim. Bu nickten hiç haberim yoktu, bilsem farklı seçerdim.:( |
Cevap: Merhaba :) hoşgeldin! |
Cevap: Merhaba :) Alıntı:
Alıntı:
Yanımıza hoşgeldiniz arkadaşlar, http://img269.imageshack.us/img269/8...nblogcuio8.gif Mutlu paylaşımlar diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: Merhaba :) Yeni bir hayat, hoşgeldin yazındaki resim için çok teşekkürler, ne kadar güzel!!!956k956k956k Asiyah hoşbuldum, sana da çok teşekkürler956k956k956k Burda bulunmak harikaak8908 Benzerlerimi bulduğuma çok mutluyumblissyblissy |
Cevap: Merhaba :) Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: Merhaba :) Teşekkür ederim müminokan bey, hoşbuldumk8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:38 AM. |