![]() |
başkası nasıl değişir bad45kendimi kötü hissediyorum hep başkaları buna sebep oluyor |
Cevap: başkası nasıl değişir Hem de çok kalabalıklar ,değil miy789 sevgiyle,8977897789778977897789778977897789778977 |
Cevap: başkası nasıl değişir hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum sapkal89 |
Cevap: başkası nasıl değişir dört anlaşma :) forumda bu kitapla ilgili bir konu var okumanızı tavsiye ederim.dört anlaşma yazınca çıkıyor.Sevgiyle olun... |
Cevap: başkası nasıl değişir Alıntı:
başkaları değişmez, sadece siz değişirsiniz ki o zaman otomatik olarak diğerlerinin de değiştiğini büyük bir şaşkınlıkla izlersiniz..yani boşuna beklemeyin bu başkaları ne zaman değişecek diye, önce siz değişin zaten gerisi gelecektir.. sevgilerle.. |
Cevap: başkası nasıl değişir sen değiş dünya değişsin:)başkaları sınırlama olur umarım bunu becerir mutlu olursun :) |
Cevap: başkası nasıl değişir başkaları sadece figürandır.Sen ise başroldesin... Başkaları içinde sen figüransın.. |
Cevap: başkası nasıl değişir boşa uğraşma onalr bır ordu.......hadı bırını değiştirdin oburunu nasıl değiştircen..bak bende uğraştım ama sonunda bole bı sağa sola kaçan bı tıp oldum ..blissyblissyblissyblissyblissybendens ana tavsıyee en aızndna kendını değiştir kokten cozum..ben başaramadım umarıms ne başarırsın!!!!!!!!! |
Cevap: başkası nasıl değişir Ben kendi adıma, şimdiye kadar kimseyi değiştiremedimm...ayrıca bende başkaları için asla değişmem...buda demek oluyoki;gücümüz ancak kendimizi değiştirmeye yetiyoo...kendimiz değiştiğindede ,değişiklerimiz doğrultusunda bir yaşam sürüyoruzz...yani sürekli hayata alınarak ve üzülerek baktığımızdaki sonuç;insanların bizi üzmesi ve bizimde etrafımızdaki insanlara küserek ve kızarak bakmamız oluyoo mlsf,e bu böyle sürüyooo.....rt67 |
Cevap: başkası nasıl değişir
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 PM. |