![]() |
merhabaaaa canlarrrrrr can arkadasım fkacar sayesinde aranıza katıldım.içimizdeki güzellikleri yaşamak mutlulukları paylaşarak çoğaltmak için bende varım ve buradayım sevgilerrrrrr mutlu günlerrrr arkadaşlarrrrsmileydance |
Cevap: merhabaaaa canlarrrrrr Merhaba Selencan sevincli Hoşgeldin yanımıza. Mutlu paylaşımlar actionsmile |
Cevap: merhabaaaa canlarrrrrr selencan? ......................... (sessizlik) amanın yoksa bir can daha mı hayata gözlerini açtı blissy hoşgeldin canım ciğerim... 25889 istemek yapmanın yarısıdır ya ben sana sadece iste diyorum... yüreğini seveyim senin ark5 wave956kk8908s456cilgin897 |
Cevap: merhabaaaa canlarrrrrr merhabalar selencan cım ark5 http://img412.imageshack.us/img412/9...ldiniz1mz8.gif yanımıza yakınlarımıza hoş geldin.. arzuladığın değişimlerinin kolaylıkla ve sevgiyle olmasını dilerim.. telkinlerini dinlerken değişim ve gelişim aşamalarından bizleri de haberdar edersen seviniriz.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: merhabaaaa canlarrrrrr Hoşgeldin Sefalar getirdin Selencan'cım ttli3vien1 ismin ne kadar güzel öyle.sevgiler. |
Cevap: merhabaaaa canlarrrrrr HOŞ GELDİNNNactionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:16 PM. |