Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   bunalımdan mutluluğa geçiş (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/371752-bunalimdan-mutluluga-gecis.html)

katre93 18-05-2009 11:45 PM

bunalımdan mutluluğa geçiş

merhaba arkadaşlar ben iki gündür siteyi takip ediorum ve muhteşem bi yer gerçekten.super müzikleri dinliorum ama tabi dün gece kulaklık kulağımdan çıktığından 8 saat dinleyemedimağla2
hayatımın kötü gittiğini düşündüğüm 2 sene boyunca hep mutluluğun aslında uzak olmadığını düşündüm ve yapabileceğim şeyleri gözden geçirdim bazılarını yaptım bazı karalarımı uygulayamadım ama olsun 2 günde sanki daha çok şey değişti ve inş. bu sefer mutluluğu bulmuşken kaçırmam.sizlerle bu sitede herşey gzl olucak hissediorum :) gerçi ne geliosa başıma bu 6. his yüzünden :D ama bu sefer doğru hisler bunlar (umarım) ;)
ayrıca 19 mayıs benim doğum günüm ve doğum günümde aranızda olmak çok güzel :)

yaprakk_ 19-05-2009 12:00 AM

Cevap: bunalımdan mutluluğa geçiş

ahh ne çok sevindim seinin adına bende çok mutsuzum ne yazık ki...ve buna sebep bile bulamıyorum!!!umarım burası ii gelir!!şimdiden nice yıllara

MuminOKAN 19-05-2009 12:37 AM

hoşgeldiniz arkadaşlar. güzel bir yerdesiniz.
katre93 kulaklık kulağınızdan çıksa da pek mühim değil, kulaklarımız sandığımızdan fazla bilgiyi gerekli yerlere iletiyor. herşeyi duyduğu gibi iletişiminide gerçekleştiriyor.

nice mutlu yıllara diyerek, naizane tavsiyemi iletmek isterim herikinize de...

"mutluluğu seçseniz nasıl olurdu?"

sapkal89

sudem8 19-05-2009 01:07 AM

hiç piman olmazsınız ben de yeni başladım sayılır.Bir hafta oldu sanırım.çok memnun kaldım hep iyi insanlar buraya çekilmiş,çok faydalanıyorum.bilgiler müthiş...

olsun 19-05-2009 08:52 AM

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

sevgiyle,olsunk8908

nevresim 19-05-2009 10:35 AM

ben bu siteye ilk girdiğimden bu yana gerçekten daha mutluyum.bi de ben şuna da inanıyorum ben galiba karar vermiştim mutlu olmaya artık bıkmıştım çünkü mutsuzluktan oyüzden bunu istediğim için yani daha mutluyum.hep diyorum bu sitenin pozitif havası yeter.gerçek ten sosyalfobi ile ilgili bi iki siteye ggirmiştim kendmi çok fazla daha kötü hissetmiştim.moralde önemli bu site kesinlikle moral veriyo.hep diyorum yine diyicem site sahiplerine-sakinlerine çok teşekkür ediyorum.
tamamen çaresizim dediğim bi anda bu siteyi bulduğum içinde mutluyum.
bide şu bazı güzel yazılar ekliyolar siteye mutluluk ve yaşama sevinci başlığında filan onlarda motive ediyo onları okumanıda tavsiye ederim.

katre93 20-05-2009 03:13 PM

herkese hepinize çoo...ok teşekkür ediorum hem sıcakkanlılığınızdan dolayı hem de d.günümü kutladığınız için ve gerçekten artık şuna inanıorum ''iyi ki burdayım'' :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.