![]() |
umudun hep varolması dilegi ile Herkese merhaba ben sitenizi cok sevdiğim arkadasımdan ögrendım. yıllardır içimde varolduğuna inandığım du duyguları nihayet adladırabileceğim. bu siteyi hazırlayan tüm emektarlara çok teşekkür ediyorum. saygılarımla |
Cevap: umudun hep varolması dilegi ile merhaba dusevim hoşgeldin yanımıza.. bizler kaçışların basitliğine kapılıp bazen yok saysakta, aslında umut hep var ve hep olacak super yeterki ne istediğimizi bilelim ve o yönde hareket edelim guitar sevgiler actionsmile |
Cevap: umudun hep varolması dilegi ile Yanımıza hoşgeldin dusevim, Hayatta umutlarının hep olması ve gerçekleşmesi dileklerimizle..actionsmile |
Cevap: umudun hep varolması dilegi ile Tüm benliğimle amin demek istiyorum. ben telkinleri dunden beri dinliyorum ve mide bulantısı,baş ağrısı tedirginlik hat safhada... diliyorum ki biliyorum bu telkinllerle daha iyi ve daha güzele doğru yol alacağım. görüşmek üzere |
Cevap: umudun hep varolması dilegi ile Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM. |