![]() |
Merhaba Arkadaslar Bende geldimm site superrr 956k siteyle tanıştık sizlerlede tanışmak isterim kiss3 |
Ynt: Merhaba Arkadaslar Selamlar, hoşgeldin....... ark5 Aslında bende uzun süredir yoktum ama şu an kimse yok madem ortalarda ben evsahipliği yapiimmm..... İyiki geldin tugsebb.... |
Ynt: Merhaba Arkadaslar Alıntı:
bu arada sende hoş geldin merto...yazılarını hep okuyoruz...çok güzel konulara imza atmışsın...devamını bekliyoruz.... super |
Böyle arada kaybolup dönüyorum işte, karabatak varsa hayvanım olarak seçiim bari :) Bu arada Atakanında ellerine ve emeklerine sağlık inanılmaz gelişiyor ve güzelleşiyor site her geçen gün, tabii katkıda bulunan tüm arkadaşlarında emeklerine sağlık... Sevgiler.... |
sevgiler.. actionsmile Alıntı:
siz eski dostların attığı temelleri sağlamlaştırıyoruz.. tekrar burada olman güzel.. super |
Ynt: Merhaba Arkadaslar sealm bende yeni geldim ama şu sesli telkinleri açamıom eğer sen indirdiysen bana yollarmsın asd_xasd@hotmail.com |
Ynt: Merhaba Arkadaslar Selam Arkadaşlar hoşgeldiniz.Aramızda sizleride görmek çok güzel.Bu siteden çok yararlanacaksınız bundan emin olabilirsiniz hayatınız değişecek.Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.Herşey gönlünüzce olsun kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 PM. |