![]() |
insan gerçekten isterse oluyor. merhaba arkadaşlar.. ben cihat ıspartada üni de okuyorum. en son hesapladıgımda 24 yaşındaydım :) çok kötü zamanlar geçirdim madde bagımlılıgı şizofreni ve adını bilmedigim bir sürü hastlalık yüzünden tedavi gördüm. yaklaşık 4 ay önce ist amadde bagımlılıgından yatarak tedavi olmak için gittim. kitap okumayı çok sevmeme ragmen kişisel gelişim kitaplarından hiç hoşlanmazdım. the secret ... çok fazla kişiden metini duymuştum. hatta çok sevdigim iki arkadaşıma okumama ma ragmen satın alıp hediye ettim . o gün kim verdi de yanımdaydı inanın bilmiyorum. malup hastaneye yatacaktık son defa içmeliydim :) ayıldıgımda gözümün önünde duruyordu. otobus ist varasıya kadar kitabın tamamını okudum. sonra daha fazlası geldi. bir hafta için de yaklaşık 2o tane çekim yasası ve kuantum fizigiyle ilili kitap okudum. hastaneye yatmaktan vaz geçtim. ilaçların hepsini elim tersiyle ittim. 4 ay geçti ben hala içmiyorum. ve biliyorum ki hiç bir şey tesadüf degil. insan gerçekten istedimi her şeyi yapabiliyor.. sadece ne istediginin farkına varsın. sonra hiç bir şey yapmasın .. gerçi eger gerçekten istiyorsa bir şey yapmadan da duramıyor.. gerçekten istedikleriniz bol olsun.... |
Cevap: insan gerçekten isterse oluyor. ılk once sneın adına cok sevındım cihat umarım bu şekıdle ılerlersın..gercekten bu tarz kıtapları okuduktan sonra neden ben yapamazmıyım yada yapabılırım dıe duşunuo ınsan onemlı olan sındıre sındıre okumak ve tadını cıkarmak...ve uygulamaya sokmak.ne kadar guzel bak kendı başına halledebılmışsın buyuk bır sorunu demekkı senı tetıklemış o kıtaplar.ve umaırm bu şekıdle devam edersın sneın adına cok sevındım ve sıtemıze hoşgeldın tekrar... |
Cevap: insan gerçekten isterse oluyor. hosgeldin adına gerçekten çok sevindim bende senin gibi secret ın peşinden buraya sürüklenenlerdenim ... ve bende gerçekten inanırsanız olur diyorum çünkü gerçekten oluyor yeterki içimizdeki gücün farkında olalım buzamana kadar içimde gerçek bir sihir tasıdıgımın farkında degildim ama artık biliyorum sihir içimizde ve onu kullanmak kalıyor bize sadece ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:36 PM. |