![]() |
Çok Yeniyim :) smiliyface Evet, çok yeniyim.... The Secret ile ilgili yazılara bakarken keşfettim burayı 2 gündür kısıtlı zamanlarda girip bakıyorum ama yazmaya vakit bulamamıştım. Kısacası... Bende buradayım bilginize... |
Ynt: Çok Yeniyim :) hoşgeldin aydarçın |
Ynt: Çok Yeniyim :) sevincli hoş geldin bn sitemizin cat56 blook |
Ynt: Çok Yeniyim :) Teşekkür ederim arkadaşlar yarın çalışıcam size iyi geceler. Görüşmek üzere.... |
Ynt: Çok Yeniyim :) aramıza hoşgeldin aydarcın... super |
Ynt: Çok Yeniyim :) Selam Aramıza hoşgeldin.Bu siteden çok yararlanacaksın bundan emin olabilirsin.Herşey gönlünce olsun. art56art56 |
Ynt: Çok Yeniyim :) http://bergoiata.org/gif/3fleurs.gif merhabalr hoşgeldin çokyeni dost... eski dostalara katıldın ... kısıtlı da olsa zamanın gönlünden geçenleri aktardığın için sağolasın... vakit buldukça paylaşımlarını bekler paylaştıklarımızı incelemeni tavsiye ederiz... sevgiler.. http://bergoiata.org/gif/animaux_105.gif |
Ynt: Çok Yeniyim :) hoşgeldin aydarçın safalar getirdin. kiss3 |
Ynt: Çok Yeniyim :) sevincli gulensmiley hoş geldin ben sitemizin cat56'iyim velkam blook |
Ynt: Çok Yeniyim :) merhabalar aydarçın... sitemize hoş geldiiiinnn... ark5 ttli3 |
Ynt: Çok Yeniyim :) Çok hoşbuldum:) İlla "çok" eklenecek yazdıklarıma... Arkadaşlar hoş bir karşılama olmuş yüreğinize sağlık. |
Ynt: Çok Yeniyim :) yepisyeni aydarçin YEPİSYENİİİİ clapping clapping clapping clapping clapping wave wave wave wave wave k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 |
Ynt: Çok Yeniyim :) Hosgeldiniz :) Guzel paylasimlara beraberce derim.... |
Ynt: Çok Yeniyim :) Alıntı:
Arkadaşlar, ben avatar bölümünü bulamıyorum 789569 Yardımcı olmak isteyen utananadam |
Ynt: Çok Yeniyim :) bende yeniyim ama yardım edeyim profil bölümü var orayı tıkla smil56 güsel paylaşımlar dileğiyle sevgiyle kal hismiley |
Ynt: Çok Yeniyim :) aydarçın hoşgeldin safalar getirdin...şaman şimdi yetişir merak etme...benim moderatörlüğe bakıpta sen niye yetişmiyon dersen ben mesaj durumundan moderatör oldum..teknik işlerden (pek diyecektim) ama hiç anlamam... paylaşımlarını bekliyoruz... |
Ynt: Çok Yeniyim :) sağol hayal ablam.. senin varlığının ağırlığı yeter moderatörlüğüde adminliğede... ark5 thumbsanim k8908 super teşekkür ederim relasmin.. doğru yolu tarif etmişsin... 25889 aydarçın sayfanın üst tarafında yan yana yazan (ana sayfa / ana site.... profil / mesajlar.. ) profil e tıklayınca açılan sayfada kimlik bilgilerini bölümüne gir oradan istediğin değişiklikleri yapabilirsin... pc05 sen şimdi böyle soruyosun ya 3 güne kalmaz bize bile taş çıkarırsın... wave kurcala istediğin her yeri.. takıldıklarında bizler yanındayız... ark5 sevgiler... hismiley |
Ynt: Çok Yeniyim :) Teşekkür ederim sizlere çok güzel açıklamışsınız ama ben mesajı yazdıktan sonra bulmuştum avatar bölümünü. Aslında forumlar konusunda oldukça tecrübeliyim niyeyse biraz değişik bu forumun dizaynı. Avatar bölümünü buldum fakat istediğim avatarı biraz küçültmem gerekicek hiç uğraşasım yok:) Ben bu bölüme takıldım kaldım diğer bölümleri de gezeyim biraz yoksa uyuyacağım. Bu ara biraz yorgunumda:( |
Ynt: Çok Yeniyim :) Hoşgeldin Aydarçın. What the bleep do we now. What the bleep-down the rabbit hole (Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Sinema) tavşan deliğinde istediğin hadar ilerleyebilirsin... art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 PM. |