![]() |
Ben Geldim : )) Bir ablam üç dört hafta kadar önce bahsetmişti bugün yine ismi geçti sitenin. Bu kez üye olmak istedim. : )) Huzur dolu dedi, çok güzel çok samimi oradakiler dedi. İçim ısındı sanki utananadam : )) Bakalım dedim, aranızda olmak istedim, kabul edermisiniz. utananadam Gelişim düzeni bomzasın, düzene düzen katsın, güzelliğe güzellik katsın, mutluluklara mutluluk katsın... diye umuyorum. Bir de şarkı var eklemek istediğim. O şarkıdaki halle ilgim yok; ama takıldım nedense son zamanlarda... Selamlar herkese... Sevgilerimle... http://www.youtube.com/watch?v=byTiFtKFQzY |
Ynt: Ben Geldim : )) Hoşgeldin SePınaaaaaaaar:)) Kimmiş bu ablan de bakim smil56 Hoşgeldiiiiinn k8908 k8908 k8908 gogogo gogogo |
Ynt: Ben Geldim : )) Ablam mı, aslında çok da önemli biri değil, boşver : )) Hoşbuldum, teşekkür ederim. |
Ynt: Ben Geldim : )) Hoşgeldin Sefalar getirdirn SPINAR... Ama lütfen bi daha aranıza kabul edermisiniz gibi bi cümle kurma olurmu... Çünkü her kalp tertemizdir özünde TIPKI senin kalbin gibi ve aynasıdır insan insanın ancak ancak aldığını verebilir aynalar gerisin geriye. Buradada olan odur belki değilmi ? işin özünde uzaklara gidip yeni yeni şeyler bulmak yok !!! Özümüze unuttuklarımıza ve günden güne uzaklaştıklarımıza geri dönüş çabası var. Bizde var olan lakin varlığını dahi anımsayamadıklarımıza geri dönüş yolculuğudur bu !!! Bu yolculuğunda yolun açık, gözün aydın, Mutluluğun daim olsun.. Selam ve Saygı ile... |
Ynt: Ben Geldim : )) Demek öyleeeeee ayıp beee önemli olmasa seni buraya davet etmezdi bence n9598 Ah o ablanın yerinde ben olucaktımkiiiiiiii kizgin1:)) |
Ynt: Ben Geldim : )) spınar merhabalar ... actionsmile gelişin güzel .... sözlerin güzel.. armağan ettiğin parça güzel ses güzel müzik güzel... güzelliklerinle geldin.. güzellik kattın... hep beraber daha çok güzellik yaşayalım inşallah ttli3 hoş geldin güzel insan ark5 sevgiler... hismiley |
Ynt: Ben Geldim : )) Alıntı:
Aklından geçen güzel düşünceler, gönlünden düşen güzellikler ve parmaklarından dökülen güzel cümlelerin için teşekkür ederim. Gördüğün kadar güzel olur umarım hayat senin için. Benimkisi latifeydi zaten, hele bir kabul etmeyin bak neler ederim sizeeeee. : )) |
Ynt: Ben Geldim : )) |
Ynt: Ben Geldim : )) Alıntı:
Hoşbuldum teşekkür ediyorum, ilk günümdeyim ama benden çekeceğiniz var : )) asisler aranıza kabul edermisiniz dememden hoşlanmamıştı ama zorla kabul ettinizz : )) zeynep ay hanım neden o kadar üstüne düştünüzkiiiiiii 44 |
Ynt: Ben Geldim : )) Yok şimdi ilk günden üstüne gelmim ifadeni sonra alırım ben senin:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:38 AM. |