![]() |
EMİRASLAN MERHABALAR... Aranıza yeni katıldım. Tabi siteyi biraz inceledim önce. :Mp3 leri 3 gündür dinliyorum. Herkesin dediği gibi biraz başağrısı ve hafif bi bulantı yaptı bende de. Ama uzun yıllardır hissetmediğim bir hafiflik var üstümde. Belki dünyaya yeniden gelmiş gibiyim diyemiyeceğim ama zaten 3 günde bu bile fazla bence. Hepinize tekrar merhaba. |
Ynt: EMİRASLAN sevincli hoş geldin emiraslan ben sitemizin cat56 |
Ynt: EMİRASLAN Hoşbulduk pisimbat. Site kedisini de ilk defa duydum ama. Nasıl bi iştir bu site kediliği? 4897 |
Ynt: EMİRASLAN http://www.muleymadness.com/forum/im...lcome_sign.gif merhabalar emiraslan.. actionsmile rehber bölümümüzü inceledin umarım... bu etkiler normal ve geçici... sabırla kendini dinleyerek çok zorlamadan dinlemeye devam et... kısa süre içerisinde geçecektir.. ark5 gelişmelerini bizlere aktarmaya devam et lütfen... sevgiler.. |
Ynt: EMİRASLAN hosgeldin emiraslan, bende yaklasik iki aydir dinliyorum bu tekinleri , artik bagimlilik yapti dinlemeden uyuyamiyorum, o kadar hosuma gidiyor ki. etkilerine gelince ufaktan birkac etkisi oldu tabii ki. sende sabirla dinle goreceksin ve de farkedeceksin olacak olan etkileri!!! s456 iyi gunler cat3500 |
Ynt: EMİRASLAN emiraslan hoşgeldin safalar getirdin |
Ynt: EMİRASLAN meraba....hoş geldiiiiiinnnn blissy sitemiz de her şey var sen merak etme .... yada merak et.... khkh56 bi kurcala bakalım...neler neler çıkacak karşına.... blissy |
Ynt: EMİRASLAN emiraslan hoşgeldin sefalar getirdin.bende 2 haftadır telkinleri dinliyorum bende baş ağrısı yada mide bulantısı olmadı ama metobolizmamın hızlandığını hissettim ve dediğin gibi bende de bir hafifleme oldu.güzel haberlerini bekliyoruz.. hismiley |
Ynt: EMİRASLAN Selam Emiraslan aramıza hoşgeldin.Bu siteden çok yararlanacağına eminim.İlk günler başagısı mide bulantısı oluyor telkinlerin etkisiyle ama hepsi geçiyor.Umarım herşey istediğin gibi olur. art56art56 |
Ynt: EMİRASLAN merhaba, ilk baslarda bende de acayip bir bas agrisi olmustu hatta agri kesici bile amak zorunda kalmistim amabunlari onceden biliyordum bu yuzden umursamamistim. zaten 1 gun surdu. simdi ise bagimlilik yapti, arabamda bile dinliyorum!!! s456 hadi bye |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:44 AM. |