| 
 | ||||||||||
|  | 
Forum ve Tanışalım üzgün üye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili handan, anladığım kadarıyla dalgalanma yaşıyorsun canım.telkinler etkisini yitirdiği için değil, sadece bunca zamandır bilinçaltında kayıtlı bulunup, orada istediği şekilde hüküm süren olumsuz kalıpların, telkinlere tepki gösterip, 'heyy ben burdayımm...ben de varımm' demesi bu.:) baskın çıkmaya çalışıyor lar sadece.aynısını ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
 üzgün üye
 üzgün üye|     | LinkBack | Seçenekler | Stil | 
|  | 
|  12-04-2009, 02:47 PM | #3 (permalink) | 
| Üsteğmen  Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: izmir 
				 Tesekkür: 1,531 

181 Mesajinıza toplam 1,120 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

|  Cevap: üzgün üye  sevgili handan, anladığım kadarıyla dalgalanma yaşıyorsun canım.telkinler etkisini yitirdiği için değil, sadece bunca zamandır bilinçaltında kayıtlı bulunup, orada istediği şekilde hüküm süren olumsuz kalıpların, telkinlere tepki gösterip, 'heyy ben burdayımm...ben de varımm' demesi bu.:)  baskın çıkmaya çalışıyor lar sadece.aynısını ben de yaşıyorum. ben çalışmalarıma, telkinlerin yanısıra sitedeki 'alternatif kişisel gelişim ' ve 'gizemli konular-bilinçaltının bilinmeyenleri' bölümlerindeki bazı çalışmalarıda ekledim bir süre önce.ki istemizde daha pek çok güzel çalışma var.ben şimdilik bunları ekledim. istersen sana uygun olanları çalışmalarına ekle. bana çok faydası oldu.umarım sana da olur:) dalgalanmalarını en kolay şekilde atlatmanı diliyorum.sevgi ve ışıkla kal... :)   | 
|  Offline |   | 
| Bookmarks | 
| Etiketler | 
| uzgun | 
| 
 |  | 
Forum ve Tanışalım üzgün üye Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sevgili handan, anladığım kadarıyla dalgalanma yaşıyorsun canım.telkinler etkisini yitirdiği için değil, sadece bunca zamandır bilinçaltında kayıtlı bulunup, orada istediği şekilde hüküm süren olumsuz kalıpların, telkinlere tepki gösterip, 'heyy ben burdayımm...ben de varımm' demesi bu.:) baskın çıkmaya çalışıyor lar sadece.aynısını ben ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi