![]() |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. haha üstteki animasyon çok komik olmuş shamanic..yok problem değil tabiiki konuşup anlaşcaz.Benim yerine göre hareket etmek gibi bir üslubum var ondan eğleneceğimiz zaman esprili konuşuruz,bilgi aktarımında belki daha ciddiyetle derinlere dalıp inciler çıkarırız beraber,hadi hayırlısı(bak aklıma geldi hayır kelimesinin tam ifadesi hiçbir dilde yok o maharetli Fransızcada da İngilizcede de ooooh.. :) ,birde şu var tabiki benim hayattaki amacım insanların manevi düzeyleri ile onları açmak genişletmek tabiki kendimde genişlemek ilerlemek adına katkı yapmak paylaşmak olur v.s..,turgut arkadaşımızın da amacı türkçeyi daha iyi kullanmamız yönünde olur ikisi de gerekli..burdayız efendim s456 sevgiler.. |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Hoşgeldin 06Metin:) Hoşgeldiiiiiiiiiiiin k8908 k8908 gogogo gogogo |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Hoşbulduk Zeyneep :) ya 06 metin Ankara plakası gibi olmuş hee puhaha y789 |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Aklıma bbg vardıya biri bizi gözetliyo aklıma o geldi adının yanındaki numarayı görünce:)) 06Metin tekrar aramıza hoşgeldin bulaşıklar sana ait baştan dim:)) |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. merhaba, bence zararin neresinden donersen kardir deyip iyi ki de siteyle tanismissin ve de hosgeldin diyorum!!!! t678 burada zaman kavrami olmadigi icin gec erken diye bi sey yok!! hadi kendine iy bak s456 iyi aksamlar cat3500 |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. selam metin aramıza hoşgeldin.umarım en güzel şekilde yararlanırsın sitemizden.herşey gönlünce olsun. art56art56 |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Alıntı:
çiçek , izmirli teşekkürler hoşbulduk |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. Zeynep vallahi :P sabah sabah süper geldi senin şu yazdığın "06metin bbg evi bulaşıklar" espirin. Süpersin ya kiss3 khkh56 Sana da hoşgeldin 06Metin :P Sana da teşekkürler böyle bir espiriye zemin hazırladığın için. İlahi yani alk78 |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. o6Metin king ming anlamam ben bulaşıklar sana ait:)) Hem ben bayanım kink erkek sporu değilmi?beni yenersin hiç işime gelmez :)) Silvara sende fazla gülme canım yemek işlerinide sana yüklüyorum:)) Saol silvara seni gülümsetebildimse ne mutlu bana:) |
Ynt: saatte biraz geç ama ben de geldim wallaa.. yaw yok bea king batak gibi bişey kağıt oyunu unuttuk gerçi biz üniversitede kızlı erkekli oynardık 4 kişi felan kaybeden son iki kişi bulaşıı yıkardı,tamam sen yıka ben durularım zeynep :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:04 PM. |