![]() |
Uzkalradn Merhaba Coook uzaklardan Avusturyaninin Viyana sehrinden herkese merhabalar. kiss3 Bir arkadasimin tavsiyesi üzerine siteye üye oldum umuyorum güzel vakitler geciririz. art56art56 Simdilik herkese iyi aksamlar.Bne ufak bir site gezintisine cikyiorum. kiss3 |
Ynt: Uzkalradn Merhaba hoşgeldin. kiss3 uy897 956k alk78 viyana'yi seninle paylaşmaya haziriz.. y789 girlhaha s456 dunyanin her kosesine ulasiyoruz ne güzel sevgiler |
Ynt: Uzkalradn Merhaba merhabalarrrr ..... viyanadan galiba yoktu hiç arkadaşımız .... sen bizim için ilk olacaksın... vayyyy sen şimdi bizim viyana kıymetlimiz olursun... sevincli tura çık canım benim pc05 ama başladığın noktaya dönmen biraz uzun sürecek... aa34 benim 1 yıl oldu nerdeyse hala kurcalayacak köşe çıkıyor karşıma çok şükür super blissy http://www.vesohbet.net/karikaturler/5viyana.jpg khkh56 |
Ynt: Uzkalradn Merhaba Alıntı:
Viyanadan iki kişi daha vardi diye hatirliyorum ben wave blissy mlk34 blook Bu arada eski smiley kiskandi yeni geleni arada bunuda kullanin küsmesin |
Ynt: Uzkalradn Merhaba merhabalar...aramıza hoşgeldin nisan.. wave ne iyi yaptın,buranın güzelliklerini gezerek keşfet derim..zira biz ne desek boş vede hoş olur... uy897 uy897 her yeni gelen üyeyle beni farklı bir heyecan alıyor..bakalım bu yeni üyeler nelerden bahsedecekler diyorum..hadi en kısa zamanda senin paylaşımlarını da bekliyoruz.. cat3500 bu arada smileyimiz kıskanmış birilerini...amaaannn kıyamam ben sana...bak şimdi ne yapcam..önce bu senin için smileycim.. kiss3 blook blook blook blook umarım sevinmiştir.. girlhaha |
Ynt: Uzkalradn Merhaba nisancığım dün ben sana bir yerlerde hoşgelişler ettim gibi ama olsun..tekrar hoşgeldin safalar getirdin.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:03 AM. |