![]() |
Herkese selam... Ben yaklaşık 6 yıldan beri problem yaşıyorum. Yaşadığım problem sosyal fobiyle benzeşiyor. Anlamadığım tek şey ise daha önce o kadar aktif ve atılgan biriydim ki, şimdi ne oldu da bu hale geldim anlamıyorum. Sosyal fobililerden bir farkım var o da : güneş gözlüğü takarak dolaştığımda herkesle konuşabiliyor ve gözlerinin içine bakabiliyorum. benim için en garip olanda bu zaten. Her zaman kendime soruyorum neden ben bu hale geldim. Çok güzel bir mesleğim, güzel bir ailem ve maddi olanaklarım var. yani aslında hasta olmam için neden yok. hep soruyorum neden neden neden... Şu an hem ilaç kullanmaya başladım hem de bu sitenin telkin mp3 lerini dinlemeye gayret ediyorum. Umarım hepimiz iyileşir ve normal insanlar gibi hayatımızı yaşarız. Heee bu arada benim gibi olan arkadaşlar varsa burada sohbet edebiliriz. Hepinize iyi günler diliyorum... |
Cevap: Herkese selam... Hoşgeldiniz Erkut actionsmile Başımıza talih kuşu konduğu zaman neden ben diye sormayız, bunu hak ettiğimizi düşünür ve onu kabulleniriz ve teşekkür ederiz sevincli Bu rahatsızlıkların da ondan bir farkı yok aslında, sadece bakış açısı :) Neden yerine nasıl sorusunu sormak bazen en büyük problemlerin bile çok basit çözümleri olduğunu bizlere gösterebilir. Değiştiren paylaşımlar dilerim. Sevgiler. |
Cevap: Herkese selam... |
Cevap: Herkese selam... vien1aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:21 PM. |