![]() |
..geç kaldım.. Herkese Merhaba; Ben de bir şey fark ettim..Kendimi hiç tanıtmadan bodoslama dalmışım,kusuruma bakmayın, heyecanıma verin. Halbuki siteye geçtiğimiz senenin ekim ayında üye olmuşum.Üye olmuştum; ama açıkçası başta hiç ilgimi çekmemişti,çok da iyi incelememiştim doğrusu.O zaman telkinleri de indirmiştim; ama sözlü bir içerik olmadığını görünce, "Herhalde bir yanlışlık var" gibi bir duyguya kapılmıştım. Hatta uzunca bir süre bir daha siteye uğramadım, ta ki maille "ne zamandır aramızda yoksunuz.." mesajını alıncaya kadar.Hem de bu mesaj öyle bir sancılı anıma denk geldi ki.. Burda bulunduğum için çok mutluyum. Öncelikle site sahibi Atakan Bey'den ve tüm site üyelerinden geç kalmış "merhabam.." için özür dilerim.. Sizleri seviyorum.. Her şey için teşekkürler.. |
hoşgeldin.. :) merhabalar sevgili pitircik http://www.balloonees.com/images/bal...k%20smiley.jpg yanımıza tekrar hoşgeldin.. değişimlerinin sevgiyle kolaylıkla olmasını.. hedeflerinin anın içinde huzurla gerçekleşmesini dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
Cevap: ..geç kaldım.. Hoşgeldiniz Pitircik.. Tanışma bölümü bir süre aktif değildi o yüzden görmemiş olabilirsiniz... Paylaşımlarınızı bekliyoruz. |
Cevap: ..geç kaldım.. |
Cevap: ..geç kaldım.. :)) Yeniden hoşbulduk, teşekkür ederim hepinize.. |
Cevap: ..geç kaldım.. Alıntı:
|
Cevap: ..geç kaldım.. vien1aramıza hoşgeldiniz vien1 mutlu paylaşımlar diliyorum tender45 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 PM. |