![]() |
selamlar herkese:) arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim siteniz harika çok beğendim. burayı internette arama yaparken rasgele buldum umarım buraya yolu düşen tüm herkesin hayatı değişir sapkal89 |
Ynt: selamlar herkese:) spawn hoşgeldin... ttli3 gelen üyelerimiz yeterki istekli olsunlar değişim için mutlaka farklılıklar başlıyor... sitemiz için ilk gelenlerden böyle güzel sözler duymak bizleri çok mutlu ediyor... iyice bir incele forumumuzu.. rehber bölümden başla devamı gelir nasıl olsa.. takıldıklarında bizler yanında oluruz... paylaşımlarını bekliyoruz.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: selamlar herkese:) yardımlarınızı esirgemeyeceğinizden hiç şüphem yok ilginiz için teşekkürler shamanic sapkal89 |
Ynt: selamlar herkese:) hoşgeldin aramızaaaa ttli3 ark5 |
Ynt: selamlar herkese:) hoşgeldin kiss3 benim hayatım değişti umarım seninde benim gib güzel bir şej-kilde hayatın değişir kiss3 |
Ynt: selamlar herkese:) hoşgeldin safalar getirdin.. |
Ynt: selamlar herkese:) hoşgeldin spawn. evet umarim seninde hayatinda güzel degişimler olur.paylasiriz thumbsanim sevgiler kiss3 |
Ynt: selamlar herkese:) merhaba spawn ... hoş geldiiiiin.... hismiley hismiley hismiley |
Ynt: selamlar herkese:) teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun 8977 |
Ynt: selamlar herkese:) Aramıza hoşgeldin spawn smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:11 AM. |