![]() |
beni neden sildiniz? dün yazılarım silindi bugünde toptan silinmişim..istemiyorsanız üyeliğimi yine silin.bende duracağım yeri bileyim.. saygılar |
Ynt: beni neden sildiniz? sevgili dilek forum yeni yeni kendine geliyor.benim de mesajların bazıları uçmuş.iki saat sonra yeniden gelmiş gitmiş.baya bişeyler oluyor yani.yakında düzelecek inşallah. |
Ynt: beni neden sildiniz? anladım teşekkür ederim.bir süre yazmayalım o halde düzelene kadar |
Ynt: beni neden sildiniz? yaz niye yazmayasın biz tanırız seni merak etme. hismiley |
Ynt: beni neden sildiniz? Alıntı:
neyse madem öyle napalım yapacak bişey yok... |
Ynt: beni neden sildiniz? dilekcik alınma kuzum sen üstüne ... ark5 ben bir yılllık üyeyim banada aynısını dedi .... hih33 daha çok verim alabilmemiz için sağolsun atakan bey siteyi başka bir server a taşıyarak imkanlarımızı çoğalttı.. k8908 ama bu arada bazı kayıplar oldu (çoğunu kurtardı genede ttli3 ) .... bu gün itibariyle sorunlarımız halloldu.. thumbsanim kaldığımız yerden devam edebiliriz yine.. pc05 sevgiler... ttli3 actionsmile |
Ynt: beni neden sildiniz? sistem işte dilek benimde şifremi iki kerede kabul ediyor smiliyface ne değişiyorsa aynı şifreyi birincide yanlış diyor bakıyor vazgeçmiyorum aynı şifreden mecburen kabul ediyor |
Ynt: beni neden sildiniz? dusun bende da aynisi oldu dileğim.. hatta allahim bunadim heralde ayol benim şifre bu değilmiydi demiş idim.. bir dolaşip nefes alip gelmiş idim. blissy olabilecek bir diğer sorun daha var mesaj gönderirsin özene bezene yazarsin ..çıkarsin siteden dolanip gelir tekrar bir girersin a aaa mesaj yook..silinmiş.. oluyor boyle seyler. ara ara sorun cıkıyor fakat kısa suruyor.. hallolur dilek. sevgiler kiss3 |
Ynt: beni neden sildiniz? teşekkür ederim kiss3 kiss3 ttli3 ark5 |
Ynt: beni neden sildiniz? sevgili dilekcik...benide tanımıyo site..yani kırkyıllık hayalayazı..ama bu sitenin başka bir servere taşınmasında dolayı..ısrarla yaz emi..saygılı sevgiler..( sen hangi nickle üye olmuştun daha önce) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 PM. |