![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldum :D |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbuldum hemde çok hoş :)) |
ohh ne hoş çok sefa geldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz heyooooo ne güzel kedi cennetine gelmiş gibiyim buraya girincesevinclikedi sevmek bir virüstür girdimi içinize bir daha da çıkmazu859 tanrı kedileri niçin yaratmıştır sizce bileniniz varsa arkadaşlar yazın... ben cevabını biliyorum ama sizin fikirlerini de merak ediyorum... hadi arkadaşlar sorum şu----tanrı kedileri niçin yaratmıştır?y789 |
cat56ler yani ben pisimbat şahsi fikrim şudur : kediler ve tüm kedigiller estetik harikasıdır asidirler dik başlı ve gurruludurlar tıpkı ben yani özgürlüklerine düşkündürler allahın güzelliklerini toplamışlardır tıpkı birçok hayvan bitki ve biz insanoğluları gibi ama onlar ayrıdır .allah onları boş vaktide özene bözene yaratmıştık kusursuzluğu simgelesinler diye blookcat56 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bilirsin ki cat56 ler meraklıdır bence cevabı sen yaz sevincli |
|
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar bende yeni katıldım umarım işe yarar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende yeni katıldım umarım herşey güzel olur |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldinizz... :) |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende yeni geldim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba bende yeni geldim.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Çoktan geldim ama yeni aktif oldum, sonuçta geldim 956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz açıkçası ben yeni gelmedim :) neden bilmem ama buraya yazmak zorunda hissettim kendimi y789 |
Alıntı:
Alıntı:
|
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bu arada sayfandaki anormallik dikkatini çektimi hani üyeler iki kere aynı şeyi yazıyorlar ya sayfadan çıkmış gibi oluyosun yazının iptal olduğunu düşünüp tekrar yazıyosun aslında öyle olmuyoo tabi ama öyle olmuş gibi oluyo:D:D neyse çok karıştı boşver :)):))):)) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ben de yeni geldim sayılır, evet ben yeni geldim.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, siteye yeni üye oldum. Henüz keşfetme aşamasındayım.. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz VE ... BEN GELDİMMMMMMM ........ |
ehhh nihayettt bende bekliyordum valllahiiiiii hoşşşşşşgelllldiiinnnnnnnnnnguitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Bende yeni uye oldum. Aslinda gecen sene bir arkadaim tavsiye etmisti, ne oldugunu algilamak 1 senemi aldi galiba...:) Simdi kesfe cikiyorum... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba.... Bende yeni uyenizim ve siteyi kesfetme asamasindayim.Becericem insallah:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. ttli3 Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiyle kalın. actionsmile |
sevincli hoş geldiniz keyifli keşifler guitar |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz evet hoşbulduk şimdi siteyi keşfedip bi bilenle birebir istediklerimi ve istediklerimi yapmam için ne yapmam gerektiğini konuşsam ne hoş olur :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Yanımıza hoşgeldiniz. Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgi ve ışıkla kalın. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkeze merhaba |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz anlamadım? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, ben de yeni bir üyeyim:) sizi bulduğuma çok sevindim, ssevgiyle ve ışk'la kalın.. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba , ben de yeni katıldım aranıza.. sizi bulduğuma çok sevindim. Ssevgiyle ve ışk'la kalın.. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yeni üyeyim 1 haftadır telkinleri dinliyorum.kafamda bi boşluk hissi oluştu nedendir anlamadım.ama daha hissettiğimi söyleyebilirim.hadi hayırlısı şifa Allah'tan. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:01 PM. |