Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   bende yeniyim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/2268-bende-yeniyim.html)

PSİKO 14-10-2007 11:02 PM

Ynt: bende yeniyim

hoşgeldin ben sitenin psikopatıyım 44 44 44 44

elif2 15-10-2007 05:38 PM

hosgeldin jaunty s456

shamanic 15-10-2007 05:53 PM

Alıntı:

jaunty Nickli Üyeden Alıntı
hayatimizin hep bayram tadinda gecmesi dilegiyle. kiss3 bayraminiz kutlu olsun arkadaşlar.
ismim ciler.

güzel .. dilekleriniz için tesekkürler.. hoş geldiniz ttli3

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
ÖYLE BİR YERE GELDİNİZ Kİ,SİZE ÇOK DİKKATLİ OLMANIZI TAVSİYE EDERİM..
BURASI GARİP BİR YER,İNSAN BİR GİRDİMİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR,BAĞIMLILIK YAPIYOR YANİ 44
BU ARADA LAF ARAMIZDA İNSANLARDA BİR GARİP BURDA ÇOK İÇTENLER ÇOK SAMİMİLER.YAŞADIKLARINI TÜM İÇTENLİKLERİYLE ANLATTIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ,BİRDE ÜSTELİK BİZE MUTLU OLMANIN YOLLARINIDA GÖSTERİYORLAR,ANLATIYORLAR,UTANMADAN BİRDE YARDIMCI OLUYORLAR wave
HANİ BİLDİĞİMİZ ŞU DÜNYADAN FARKLI BİR YER BURASI cat3500
BU FARKLI ALEME HOŞGELDİNİZ,FARKLI İNSANLARIN ARASINA HOŞGELDİNİZ, DİYORUM.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ŞUAN ANLAMAMIŞSANIZ BİLE BİR KAÇ GÜN SONRA NASILSA ANLARSINIZ f678h
SEVGİLERİMLE..... s456

ne kadar güzel anlatmışsınız.. siz neyseniz biz de oyuz.. güzel baktınız güzellik gördünüz.. hayat ta gördüklerinizde güzel olsun inşallah sevgiler.. ark5

hayalayaz 16-10-2007 11:41 PM

bana hoşgeldin demekten başka bir şey kalmamış saygılı sevgiler..

jaunty 19-10-2007 12:12 PM

Alıntı:

hülyaa Nickli Üyeden Alıntı
ÖYLE BİR YERE GELDİNİZ Kİ,SİZE ÇOK DİKKATLİ OLMANIZI TAVSİYE EDERİM..
BURASI GARİP BİR YER,İNSAN BİR GİRDİMİ BİR DAHA ÇIKAMIYOR,BAĞIMLILIK YAPIYOR YANİ 44
BU ARADA LAF ARAMIZDA İNSANLARDA BİR GARİP BURDA ÇOK İÇTENLER ÇOK SAMİMİLER.YAŞADIKLARINI TÜM İÇTENLİKLERİYLE ANLATTIKLARI YETMİYORMUŞ GİBİ,BİRDE ÜSTELİK BİZE MUTLU OLMANIN YOLLARINIDA GÖSTERİYORLAR,ANLATIYORLAR,UTANMADAN BİRDE YARDIMCI OLUYORLAR wave
HANİ BİLDİĞİMİZ ŞU DÜNYADAN FARKLI BİR YER BURASI cat3500
BU FARKLI ALEME HOŞGELDİNİZ,FARKLI İNSANLARIN ARASINA HOŞGELDİNİZ, DİYORUM.NE DEMEK İSTEDİĞİMİ ŞUAN ANLAMAMIŞSANIZ BİLE BİR KAÇ GÜN SONRA NASILSA ANLARSINIZ f678h
SEVGİLERİMLE..... s456

eee ne güzel istee ben de içten biriyim.yakın zamana kadar kendimi marsli saniyordum.sanirim burasi mars wave.bu karşılanışın bile bir sihri var blissy

jaunty 19-10-2007 12:21 PM

HOŞBULDUM arkideşler HOŞŞBULDUMMM ve şu an anladım kiben ne kadar çok formaliteden hoşbuldum demişim.
bu kez içimden ÇAĞLADI. alk78 kiss3
Sitekurucuları sitede emeği geçen herkese hergun defalarca şükrediyorum.iş güç maddiyat bir yana çok büyük hatta global boyutta bir sevap işlediğinizi biliyorsunuz değilmi?
Burada olan burayi oluşturan buraya katılan buradan gelip geçen herkese sonsuz teşekkurler kiss3

kuman1979 19-10-2007 01:14 PM

hoşgeldin sevgili dostum hismiley umarım sitemizde kendine ,kendinden bir şeyler bulursun. gelipte bir şeyler bulamayan nadir insanlardan değilsen tabii. sevgiyle ve umutla kal smiliyface

hayalayaz 19-10-2007 01:24 PM

hoşgeldin arkıdeşim

celebrian 24-10-2007 06:42 AM

hoşgeldiinn girlhaha

pakguc 25-10-2007 09:24 AM

hoşgeldiiinnnnn 956k

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:05 AM.