![]() |
selam herkeze bu siteye üye olan bir tanıdığımın ısrarı ve tavsiyesi ile girdim.pikolejik olarak iyi değilim.çare arıyorum ve artık bişeylere geç kaldığımı düşünsemde nerden dönersem kardır.mantığı ile tavsiye edilen herşeyi denemek itiyorum çok sıkıntılarım var.inşallah fayda bulurum.herkeze selam saygı. |
Merhaba business35;t678 Yanımıza hoşgeldin..vien1 Telkinlerle burada pekçok kimsenin hayatı olumlu yönde değişti..Birtakım psikolojik sıkıntılarından kurtuldular..Senin de çok güzel sonuçlar alacağına inanıyorum.. Herşey gönlünce olsun.. Sevgiler..actionsmile |
merhaba busıness35 çok doğru yerdesin. hayatımızda hiçbir zaman hiçbir şey için geç kalmış değiliz. yeterki nereden dönmemiz gerektiğini bilelim. forumumuzun sana da pek çok güzellikler katacağına inanıyorum. mutlu değişim ve paylaşımlar actionsmile |
hoşgeldin.. merhabalar busıness.. http://i257.photobucket.com/albums/h...mzfgbailft.gif yanımıza hoşgeldin.. tüm güzel hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. sağlıklı.. mutlu.. huzurlu günler dilerim.. sevgiler.. actionsmile |
hoşgeldiniz. başarı dolu, sağlıklı, mutlu günler diliyorum. güzel haberlerinizi kısa zamanda iletmeniz temennilerimle. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:47 PM. |