![]() |
herkese merhaba Sitede kayboldum... siteye üye olan arkadaşım bahsettiğinde butür bişey beklemiyordum, kendimi alice harikalar diyarında gibi hissediyorum... Ego güçlendiri+ suçluluk ile başlıyorum önerileriniz doğrultusunda...Bir an önce tamamlayıp sigarayı bırakma telkinine geçmek istiyorum... Ancak www.ritmotrance.com da bu telkini bulamadım...acaba yanlış bir yerdemi arıyorum |
Ynt: herkese merhaba Alıntı:
Çarşambacılar bölümünde ilgili telkin vardı...Eğer arama bolumunde ararsanız bulabilirsiniz. Bu arada yeni smilyler ekledik birde onları kullanarak hoşgeldiniz diyeyim... coffe2 gogogo happy6 |
Ynt: herkese merhaba ayyy şahane ya bende şu smiley dosyamı bulayımda göndereyim. Hoşgeldin arkadaşım happy6 |
Ynt: herkese merhaba fidancığım hoşgeldin çarşambacılarda bulamazsan bende var adresimi eklersen hemen msn den gönderirim..bu arada başarısız çarşambacılardan biriside benim,ama aramızda başaranlarda var canım. |
Ynt: herkese merhaba hoş geldin fidan ben sitenin cat3500 cat22 kedisi ve delisi sevincli |
Ynt: herkese merhaba Hoşgeldin Fidan 8977 |
Ynt: herkese merhaba - hoşbulduk Hoşbuldukkkk... ve sıcak karşılamalarınız için tşk.ler... |
Ynt: herkese merhaba hoşgeldin fidan..mutlu olve mutlu kal inş. |
Ynt: herkese merhaba Hosgeldiin Fidancim, hadi hayirli olsun sevgi cemberimize sende katil hismiley b456 |
Ynt: herkese merhaba Fidancım hoşgeldin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |