![]() |
merhabalar!.. herkese merhabalar!.. günlerdir herkese merhabalar demek için uğraşıyorum ama sanırım yanlış yere yazmışım arkadaşım da ben de yazımı göremediky789.( bunu da son kez utanarak yazıyorumağla2) sitenizi arkadaşımın tavsiyesi üzerine neredeyse iki haftadır inceliyorum ve açıkcası bayıldım diyebilirim,ellerinize sağlık tüm ayrıntılar düşünülmüş anca 3 gün önce üye olabildim hemen telkinleri dinlemeye başladım.etkisini de görmeye başladım,hatta bazen telkinleri dinlerken bilgisayarın sesini acıp aileme de dinletiyorumy789onlarda bile etki gösteriyor diyebilirimu859 tarih bölümünüze ayrıca bayıldım söylemeden gecemiycemf678h inşaallah izmirdeki seminerinize de gelmeyi düşünüyorum bi aksilik cıkmazsa. sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorumt678 |
sevinclihoş geldin ben sitemizin asi hırçın cat56 si blook |
hoşgeldin sitemize |
Alıntı:
|
hoşgeldin sitemize hoşbulduk actionsmile |
Sevgili özlem aramiza hosgeldin |
Sevgili özlem aramiza hosgeldin tesekkür ederim su duru hosbuldukactionsmile |
hoşgeldiniz. mutlu değişim ve paylaşımlar diliyorum. |
hoşgeldin sitemize canım...k8908kiss3 |
hoşgeldiniz. mutlu değişim ve paylaşımlar diliyorum. hosbulduk:) tesekkur ederım... |
hoşgeldin sitemize canım...k8908kiss3 hosbulduk canım sayende sagolactionsmile |
merhaba özlemm hoşgeldin yanımıza mutlu paylaşımlar actionsmile |
hoşgeldiiiiiiiiinnnn http://i153.photobucket.com/albums/s...Snag103202.gif Ailemize hoşgeldiiinn mutlu değişimler faydalı paylaşımlar diliyorum sevgiler |
Merhaba özlemmm;t678 Yanımıza hoşgeldin..vien1 Geliştiren paylaşımlar diliyorum.. Sevgiler..actionsmile |
Alıntı:
çoookkk teşekkür ederim...t678 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hoşgeldin.. |
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 AM. |